Marisa Jara trenca el silenci i anuncia un gir de 180º a la seva vida

La model està en un dels millors moments i té plans

Marisa Jara sonriente
La model està en un dels millors moments de la seva vida i té plans | Instagram

La model 'curvy' Marisa Jara viu en aquests moments una de les etapes més especials de la seva vida. I és que només ha superat el càncer que li va ser diagnosticat fa dos anys: ara està triomfant com a dissenyadora de joies. Això, sense passar per alt que es troba radiant de felicitat a nivell sentimental.


Jara ha trencat la seva habitual discreció per explicar al món que està encantada amb la relació que manté amb l'assessor immobiliari Miguel. Tant és així, que fins i tot s'està plantejant fer un pas més amb ell: sembla que podrien intentar tenir un fill.

Els plans de Marisa Jara

Una mica menys d'un any de relació és el que porten Marisa i el seu nòvio junts. La model va conèixer Miguel durant la Fira d'Abril de 2019. Un amic els va presentar i des del primer moment va sorgir l'enamorament. Al cap de poc temps, ja sortien junts i forjaven una parella, a la qual ell va aportar un fill d'una anterior relació.


Ara la model sevillana ha estat enxampada amb el seu nòvio a l'estació d'Atocha de Madrid pels reporters i aquests no han dubtat a preguntar-li si tenen plans junts. Marisa els ha explicat que s'estan plantejant tenir un bebè. Seria el primer fill per a ella i la idea l'omple de felicitat. I és que creu que és el moment perfecte per intentar ser mare. Primer, perquè ella ja té 40 anys i es troba bé. I segon, i més important, perquè està convençuda d'haver trobat l'home de la seva vida.


Miguel ha estat qui li ha donat la complicitat, l'amor i l'estabilitat que Marisa Jara buscava i que no havia trobat en anteriors relacions. Relacions com les que va mantenir amb el ballarí Joaquín Cortés o el cantant Manu Tenorio i a les quals caldria sumar dos matrimonis. El primer d'aquests va ser amb l'empresari Chanté Gómez i, el segon, amb Manuel Vittorio.


Comentaris

envia el comentari