YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Telecinco, en xoc: Jorge Javier confessa la seva addicció

El presentador de 'Sálvame' ha parlat d'això a 'Lecturas'

Jorge Javier Vázquez
Surt a la llum el dineral que Jorge Javier s'ha gastat a Eivissa aquest estiu | Telecinco

Jorge Javier Vázquez està vivint una etapa professional molt bona. I és que presenta 'Sálvame', a vegades 'Sábado Deluxe' i també està al capdavant de 'La Casa Fuerte'. Vaja, que s'ha convertit en el presentador estrella de Telecinco. Això sense oblidar que, a més, es troba de gira amb la seva obra teatral.

No obstant això, en l'àmbit sentimental, no li va tan bé. Després de la seva ruptura amb el seu nòvio de molts anys, Paco, el presentador sembla que no ha trobat encara a la seva 'mitja taronja'. I això l'ha portat a desenvolupar una 'addicció' o TOC, com ell ho defineix. Ens estem referint al fet que no deixa d'utilitzar les xarxes socials i aplicacions per a tenir cites.

Jorge Javier es confessa a 'Lecturas'

El presentador de Telecinco posseeix un blog en la revista 'Lecturas', que porta per títol 'Vidas propias'. I ha estat en ell on ha volgut reconèixer que potser té un trastorn obsessiu compulsiu: tenir cites amb nois.

En concret, això ho ha explicat a través d'un post que ha optat per començar amb aquestes paraules: «La meva vida s'ha convertit en un 'First Datis' perenne. No hi ha setmana que no tingui dues o fins i tot tres cites. Potser he desenvolupat aquest TOC durant la pandèmia, ves tu a saber. He conegut a gent molt interessant, encara que haig de reconèixer que últimament la sort no m'acompanya».

La primera de les seves últimes cites

Una vegada que Jorge Javier Vázquez ha reconegut que el seu dia a dia s'ha convertit en una cita constant, ha parlat de les tres últimes persones amb les quals ha quedat. Així, en primer lloc, ha confessat que va conèixer a un noi de 26 anys per l'app Grindr. D'ell ha exposat que «era tan impressionant que pensava que es tractava d'un perfil fals. Però no. Existia i era la gairebé perfecció feta carn».

Després de dir que li semblava perfecte, el presentador ha afirmat que la primera cita va ser tan bé que, al cap de dos dies, van tornar a quedar. I aquesta segona trobada gairebé va ser millor que la primera, perquè van descobrir que tenien moltes coses en comú. No obstant això, tot es va espatllar en la tercera ocasió, en la qual van quedar per a esmorzar en un hotel. Què va succeir? Que el noi es 'va espantar' de la popularitat de Jorge Javier i de la quantitat de gent que li feia fotos.

Aquesta situació va provocar que el jove «va passar d'enviar-me diversos missatges al dia a desaparèixer (...). Al cap de pocs dies em va enviar un missatge dient-me que ell era discret i senzill i que al meu costat havia sentit por i inseguretat en diverses ocasions. I em va deixar plantat».

Les dues últimes cites

Igual que ha relatat detalls d'aquesta primera cita, també ho ha fet amb les altres dues que van seguir. Una va ser amb un home d'uns trenta anys, al qual va conèixer també per la citada app i que no va convèncer en absolut al presentador. I és que després de flirtejar i fins i tot de sopar li va arribar a dir que ell no era el seu tipus, que li agradaven els homes alts i forts.

En aquest sentit, el presentador ha exposat: «A mi gairebé se'm talla la digestió, perquè tothom sap que la televisió engreixa, però no allarga centímetres d'altura. Què pensava, que mesurava un metre noranta?».

No obstant això, van tornar a quedar, encara que al final li va donar carabasses a Jorge Javier Vázquez. Li va dir que després d'haver estat amb ell havia conegut a un altre noi que li agradava molt.

La tercera de les seves cites tampoc va ser millor. Pel que sembla, després d'un flirteig, van quedar. No obstant això, el jove va decidir no tenir la trobada i no li va avisar fins a les dotze de la nit. En concret, li va enviar un missatge per a dir-li que «s'havia acollonat. Que s'havia sentit com un mocós quedant amb mi».

D'aquesta manera, és com el presentador de Telecinco s'ha sincerat amb el públic. Ha confessat que no deixa de tenir cites, d'estar contínuament coneixent a nous homes. No obstant això, també ha reconegut que fins ara no ha tingut sort en l'amor. Han estat tot carabasses... De moment.


Comentaris

envia el comentari