Jorge Javier Vázquez plorant

El català Jorge Javier Vázquez confirma els rumors sobre el seu estat de salut

Jorge Javier va haver d'absentar-se del programa

Jorge Javier Vázquez va patir dimarts passat un problema de salut que el va obligar a absentar-se de Sálvame. Van ser només uns minuts, però va ser suficient perquè la seva marxa provocarà una certa preocupació entre els espectadors. Es va veure obligat a sortir del plató sense donar explicacions.

Els esforços, les preocupacions i les altes temperatures li han pogut passar factura el presentador badaloní. A la capital, aquests dies s'estan fregant els 35 graus als termòmetres. Això obliga a extremar les cures, sobretot en espais tancats.

Pel que sembla, Jorge Javier va començar a trobar-se malament mentre conduïa el programa vespertí de Telecinco. En vista del seu estat va decidir apartar-se un temps per tornar al cap d'uns minuts amb les piles carregades. «M'ha donat una baixada de sucre i he hagut de menjar una mica de xocolata», confessava al director després de marxar de l'estudi.

Per sort va aconseguir refer-se gràcies al dolç i tot va quedar en un simple ensurt. Durant el temps que es va absentar, l'encarregada de posar-se al capdavant del format va ser la seva companya Adela González.

Després d'aquest petit contratemps va tractar de prendre's amb humor la situació. Tothom s'havia assabentat del que li havia passat en directe. Amb molta intel·ligència va optar per marxar i menjar una cosa que li permetés recuperar energies amb vista al tram final del programa.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Naranja'
Jorge Javier Vázquez va tenir un petit problema de salut en directe | Telecinco

La desgràcia sembla que s'ha establert en el format de Telecinco. A la baixada de sucre del català cal sumar-hi els contratemps experimentats les últimes setmanes per diversos col·laboradors. És el cas de Belén Esteban, Chelo García-Cortés o Pipi Estrada.

Les dues primeres van patir dues caigudes que els van deixar diverses setmanes de baixa. En el cas del periodista esportiu, es va tractar d'una ferida a la cara.

Tothom sap que Jorge Javier Vázquez ja fa uns quants anys que treballa massa. I no només a la televisió. També ha fet els seus primers passos al teatre, amb obres que l'han portat a recórrer tota Espanya.

Fa uns mesos decidia posar el punt final al seu projecte sobre les taules per començar a prendre's les coses amb més calma. El cansament començava a fer efecte i també desitjava descansar una mica.

A la televisió també el necessiten i per davant tenia uns quants desafiaments. No només ha de remuntar les audiències de Sálvame, també les de Supervivientes. És el cap visible de Mediaset i sobre el que hi ha posades moltes esperances.

A això se li uneix la conducció del Deluxe. Per tant, amb prou feines disposa de dies lliures i ja està amb la ment posada a les vacances. Quan finalitzi el reality de supervivència ja podrà fer les maletes.

Jorge Javier Vázquez, molt pendent del menjar i l'exercici

Jorge Javier Vázquez pot presumir de lluir una figura envejable. Per això ha hagut de sacrificar-se molt. A més de practicar exercici cada dia, també ha seguit una estricta dieta.

Avui encara continua cuidant la seva alimentació amb el propòsit de mantenir-se en el seu pes ideal. Aposta per una dieta equilibrada, on no abusa dels greixos ni dels sucres.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató del programa de Telecinco, Fresh Noche
El presentador ha aconseguit perdre bastants quilos durant els últims anys | Telecinco

Alguna vegada ha admès que es deixa guiar per la dieta Pronokal. «L'ha fet ja des de fa molts anys, i per a mi és un estil de vida saludable i no em costa res seguir el que es diu», assenyalava.

Jorge Javier va patir un petit ensurt aquest dimarts. Però ràpidament es va refer de la baixada de sucre i va tornar al seu lloc amb les piles carregades.