Les paraules de fa dos mesos de Jorge Javier que se li han capgirat en contra

L'Audiència Nacional ha sancionat al presentador català per unes irregularitats de l'any 2011

Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'
El presentador de 'Sálvame' va ser investigat per l'Audiència Nacional | Catalunya Diari

Jorge Javier Vázquez continua creant polèmiques. Aquest mateix dijous, el mitjà ‘Voz Pópuli’ explicava que l'Audiència Nacional ha sancionat a Jorge Javier Vázquez a causa d'algunes irregularitats que va cometre l'any 2011.

Tot indica que el presentador, en comptes de presentar una declaració com una persona física, el va fer a través d'una empresa amb el nom Jorge Javier SL, on ell és el soci al 99,99%.

El presentador va ser a l'Audiència Nacional per a demostrar que no existeix tal irregularitat, però va perdre contra aquesta, que el passat 5 de febrer de 2020 va confirmar que Jorge Javier Vázquez ha de pagar una sanció de 796.928,81 euros. 

Aquesta notícia, com era d'esperar, ha creat una gran polèmica. El presentador porta uns mesos creant polèmiques per les seves declaracions polítiques. Les xarxes han rescatat una frase que Jorge Javier va dir en un programa de la SER. «Tu has de tenir un munt de pasta, perquè portes molts anys en la tele i ets la persona més cotitzada de la televisió a Espanya» començava exposant Quique Peinado.

«Quan sents dir que amb els teus impostos no es pot finançar a vagues quan es parla de l'Ingrés Mínim Vital, tu com una persona que contribuirà amb un munt de pasta a la Hisenda Pública, què penses?» li pregunta el periodista.

La resposta de Jorge Javier

La resposta de Jorge Javier és la que ha causat tant renou tant en xarxes com en diferents mitjans de comunicació: «És una vergonya total i absoluta. Una cosa immoral. Jo pago moltíssims impostos i suposo que hauré de pagar molts més. Com no pagaré més! I que ens els pugin. És normal» començava explicant. 

«Mantenir un país val diners. Ens pensem que tot això és gratis i cal pagar-ho. A mi m'agrada molt Espanya, però una de les coses que no m'agraden és que som molt condescendents amb nosaltres mateixos. Un bon país implica cuidar-lo i saber que tot costa diners. Cal pagar i ajudar a la persona que li ha anat malament» continuava exposant Jorge Javier Vázquez.

«Seria immoral que jo, que he estat treballant durant tota la pandèmia i no m'he vist afectat laboral o econòmicament, que jo passés per aquesta crisi de puntetes. Jo hauria de contribuir en la mesura que sigui possible perquè tots tirem endavant. Aquest és el veritable patriotisme i no que uns tirin endavant a costa dels de sempre» concloïa el presentador. 

Aquestes paraules han estat rescatades per alguns usuaris de la xarxa social Twitter, que no han dubtat a tirar-les-hi en cara al presentador després de conèixer-se la sanció de l'Audiència Nacional.


Comentaris

envia el comentari