Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez sorprèn en directe: «Suspèn la teva boda»

Fani Carbajo assegura que Íñigo Onieva, parella de Tamara Falcó, li ha estat infidel en una festa en què hi havia diverses celebritats

Fani Carbajo, col·laboradora de 'Viva la vida', assegura que Íñigo Onieva, parella de Tamara Falcó, li ha estat infidel. La presumpta infidelitat d'Íñigo ha generat un gran enrenou en la premsa del cor, tot i que ha estat Tamara qui ha volgut desviar l'atenció publicant diverses fotografies amb la seva parella. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'Sálvame' no ha volgut perdre l'oportunitat i els col·laboradors del programa han opinat amb sinceritat sobre la polèmica infidelitat. De fet, Tamara i Íñigo tenien previst passar per l'altar en els pròxims mesos i, per descomptat, aquest ha estat el quid de la qüestió.

Es posa en dubte la reacció de Tamara Falcó

Els col·laboradors de 'Sálvame' consideren que la reacció de Tamara Falcó és molt sospitosa. Molts d'ells asseguren que les fotografies publicades per la col·laboradora d'Antena 3 tenen un significat, ja que aquestes imatges no són gaire habituals en el perfil de la filla de Carlos Falcó. 

D'altra banda, Kiko Matamoros ha posat en dubte que Onieva hagi estat infidel: «La meva gent, que estaven a la festa, em diuen que Íñigo estava de conya. Jo no sé si aquesta font - Fani Carbajo - és molt creïble, m'agradaria que Oriana, que hi era, ens expliqués quina és la veritat».

Tanmateix, Kiko ha denunciat l'actitud de Fani i ha ressaltat la importància de respectar als convidats de la festa: «Quan et conviden a una festa, no cal fer públic tot el que passa. Em sembla una gran deslleialtat i una falta de respecte».

El consell de Jorge Javier Vázquez 

Jorge Javier Vázquez no s'ha tallat ni un pèl i ha carregat contra Íñigo Onieva: «Per l'experiència que tinc amb els homes, Tamara, deixa'l. Aquest noi és impossible que tingui una relació per a tota la vida. Moltes vegades sabem com és l'altra persona i ens intentem enganyar».

Per si no n'hi hagués prou, el presentador ha utilitzat la ironia per enviar-li un consell a Tamara: «Cancel·la les noces. Si jo tingués aquesta cara i aquest cos l'últim que faria és tenir núvia», ha sentenciat Jorge Javier Vázquez.

Ha estat infidel Íñigo Onieva?

El nuvi de Tamara Falcó, segons Fani Carbajo, hauria estat enxampat fent-se petons amb una altra noia i en una actitud molt afectuosa. L'exconcursant de 'La isla de las tentaciones' ha llançat la bomba aquest dissabte, 15 de maig, ja que ha estat testimoni de la infidelitat.

«Estava amb unes amigues i aquest noi portava tota la nit enrotllant-se amb una noia, sense amagar-se ni res. En un moment de la nit, em va agafar del braç per intentar alguna cosa amb mi i llavors les meves amigues em van dir que és el nuvi de Tamara Falcó. Estaven tota l'estona junts, besant-se, ballant, rient, sense tallar-se ni un pèl», ha explicat Fani davant la perplexitat de tots els col·laboradors de 'Viva la vida'.