Mila Ximénez trenca el seu silenci: «És el millor que he rebut»

Asseguren que la col·laboradora té més energia i que podria tornar molt aviat a Telecinco

Mila Ximénez fa un any que lluita contra un càncer de pulmó, que li ha canviat la vida per sempre. Des del primer moment, s'ha enfrontat a ell amb una valentia exemplar i, a poc a poc, està aconseguint derrotar-lo.


En una de les seves entrevistes, va confessar que havia estat a punt de llançar la tovallola, però va jurar-li a la seva filla que guanyaria la batalla, i «tot el que li prometo a Alba ho compleixo». Alba, que actualment viu a Amsterdam, és un dels grans suports de Mila.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Recordem que fa uns mesos, un equip de reporters va publicar unes fotografies de Mila en què apareixia molt desmillorada. Ara bé, Manolo Ximénez, germà i mà dreta de la col·laboradora, va parlar amb la revista 'Jaleos' per desmentir els rumors: «està seguint el seu tractament i, gràcies a Déu, millorant, però encara serà llarg».

Mila Ximénez ha volgut allunyar-se de la televisió per centrar-se en la seva recuperació. Jorge Javier Vázquez, que és molt amic seu, va assegurar que la col·laboradora estava desitjant tornar. Però, segueix estant molt feble i, de moment, ha de fer repòs absolut.

Des que va decidir retirar-se, únicament s'ha manifestat a les xarxes socials per donar suport a Belén Esteban amb la seva nova línia de cosmètica. Ara bé, el periodista Saül Ortiz ha pogut parlar amb ella: «Estar cuidada, i protegida pels meus, és el millor regal que he rebut d'aquesta malaltia. Tinc una dotzena de mans que no em deixen anar», assegura Mila Ximénez.

Fa uns anys, Mila tenia una relació molt complicada amb Saül Ortiz, però el càncer l'ha reconciliat amb tots els seus detractors. És conscient que ara no pot gastar tota la seva energia en conflictes i, per tant, ha volgut fer les paus. 

Quan tornarà a Telecinco?

És la primera vegada que la col·laboradora parla sobre l'infern que ha viscut durant el seu exili voluntari. Durant els mesos que ha decidit romandre allunyada dels focus mediàtic, només ha tingut contacte amb el seu entorn familiar, i amb alguns dels seus companys de 'Sálvame'.

Així doncs, Mila ha volgut agrair lafecte que està rebent, ja que, segons ella, sense la família no podria haver superat el mal moment. Jorge Javier assegura que ben aviat podrem tornar a veure-la: «He parlat amb ella, i està estupenda».

Belén Rodríguez és un altre dels grans suports de Mila. De fet, apareix en les últimes imatges que van sortir publicades. Belén i Mila es coneixen des de fa molt temps, i tenen tanta confiança que, la sevillana, va parlar amb els directors per convèncer-los que contractessin a la seva amiga.

La trajectòria mediàtica de la mare d'Alba Santana es caracteritza per la sinceritat. Va anunciar la seva malaltia amb molta esperança, però va arribar un moment en què les seves forces es van anar apagant. «Prefereixo una vida més curta i viure amb qualitat de vida», va declarar en el seu programa.

Belén Rodríguez, alarmada, no va trigar a posar-se en contacte amb ella. La col·laboradora està intentant que Mila no se senti sola i gaudeixi de la vida. Per aquest motiu, uns fotògrafs van enxampar-les dinant en un restaurant madrileny. Trobarà a faltar el suport d'algun altre col·laborador de Telecinco?


Comentaris

envia el comentari