Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

Jorge Javier explica secrets íntims que fins ara amagava als companys de 'Sálvame'

El presentador català és molt més romàntic del que aparenta

Jorge Javier Vázquez amaga sota la seva cara múrria i els seus comentaris de lligar, durant les emissions nocturnes del seu programa, una personalitat romàntica que res té a veure amb la impressió de la qual fa gala a ‘Sálvame’. 

El presentador ha cobrat en un altre mitjà per la seva confessió menys esperada. Jorge assegura que encara que cal adaptar-se a les noves maneres de flirtejar i buscar al teu company de nit mitjançant les xarxes socials, a ell «en aquests assumptes no se'm donen especialment bé les noves tecnologies».

Jorge Javier assegura que el sexe esporàdic li crea «ferides a l’ànima»

El madrileny es declara «un romàntic» que no s'acostuma a les trobades sexuals esporàdiques perquè li deixen pensatiu i, sobretot, si el company ocasional deixa petjada. En aquest cas, la diversió es paga amb tristesa. 

«Aquestes trobades esporàdiques tendeixen a deixar-me amb més assiduïtat ferides a l'ànima. Serà l'edat. O la carn, que s'estremeix cada vegada amb més passió amb el contacte d'una nova pell i tem no tornar a sentir aquesta reparadora electricitat. O la memòria, que et murmura que com el teu cos pot passar sense aquestes esgarrifances tan plaents. I et tornes boig pensant quan serà la pròxima vegada», diu Jorge Javier. 

La visió romàntica de les trobades passionals de l'empresari teatral té origen en la seva joventut, on sentia que un joc de llits no portaria més minuts de rellotge al costat d'aquest amic especial. 

«De jovenet, sempre relacionava el sexe amb la pèrdua, amb el comiat. Perquè era incapaç d'allargar trobades que es produïen gairebé sempre de manera furtiva i a la nit. M'espantava la llum del dia i el que comportava d'exposició, d'acceptació. Ara el que m'espanta és que el temps passi tan ràpid perquè als 50 m'estic entretenint amb més llibertat que als 20», afirma el presentador. 

«He fantasiejat amb la idea de tenir un ‘picadero’»

Als seus 50 anys, Jorge Javier ha sabut adaptar-se a la manera en la qual es relacionen les noves generacions. Com ell bé diu, «Instagram s'ha convertit en el nou bar. Abans, si volies lligar, no et quedava una altra que posar-te bufó i capbussar-te en la tard-nit. Ara n'hi ha prou amb pujar fotos a la xarxa i esperar». 

El nou model social manté relacions personals mitjançant les xarxes socials. La majoria es coneix, però no en persona sinó mitjançant fotografies. Interactuen mitjançant comentaris en les publicacions o missatges privats. Aquí comença el tonteig, és el pas previ abans de conèixer-se en un lloc d'oci nocturn. 

En paraules de l'escriptor «això de pretendre conèixer a algú durant la nit està passadíssim de moda. El repartiment ja s'ha realitzat abans de trepitjar el bar o la discoteca: s'acudeix a ells per a temptejar amb el qual estàs parlant prèviament en Instagram». 

Ni què dir llavors quan se sent atracció física. Tot comença en les plataformes socials. Com diu Jorge Javier, «quant a tenir relacions sexuals, oblida't si pretens aconseguir-les en els llocs d'oci. La gent ja surt 'feta' –eufemisme– de casa. És la nova normalitat, no et pots regirar contra ella». 

Si això ja és complicat per als qui acostumaven a seduir sota el poder de la mirada perquè implica atreure físicament mitjançant una fotografia -res ha de dir aquí tampoc el poder de l'atracció mental, més difícil es posa quan la persona amb la qual connectes viu lluny. 

Jorge Javier ha fantasejat amb tenir un ‘picadero’ a Madrid

D'això entén bé el presentador qui assegura que «viu en una urbanització als afores de Madrid i quedar amb algú d'una aplicació per a ficar-me al llit no em resulta gens fàcil: els plans més pròxims em surten a deu quilòmetres així que han de desplaçar-se o desplaçar-me. I entre que parles, quedes i tota la flegma perquè et baixa el rampell».

Com a alternativa a aquest obstacle, Jorge Javier assegura que «durant algun temps he fantasiat amb la idea de tenir un ‘picadero’ a Madrid. Un piset de solter per a donar curs a un incessant tràfec de llençols. És molt més senzill així perquè en el centre hi ha més moviment del meu». 

No obstant això, el presentador ha descartat aquesta opció perquè sent que «ja no tinc la ment per a col·leccionar aventures sense parar». Serà que el presentador vol un company de vida més que molts amics de trobades nocturnes.