Imatge de Jorge Pérez.

Jorge Pérez i el vídeo que mostra com es porta realment amb els seus fills

Jorge, retratat després de confirmar que no predica amb l'exemple

Jorge Pérez es troba al focus de la polèmica després del mediàtic 'affaire' que ha sortit a la llum amb la seva companya de Fiesta, Alba Carrillo.

Aquest tonteig entre dos companys de programa ha donat molt de si. És obvi que hi havia un 'feeling' especial des de fa temps segons diversos col·laboradors que els han vist pels passadissos de Telecinco.

I la veritat és que s'han posat en dubte certes actituds de Jorge Pérez per gestionar aquest cas. Un assumpte que se li ha anat de les mans tant a ell com a Alba Carrillo.

El cas és que el càntabre semblava que, al principi, volgués tapar que hagués passat una mica més entre ell i l'Alba. Tot va començar divendres passat quan van tontejar i es van fer un petó en una cèntrica discoteca de la capital d'Espanya.

El col·laborador de Telecinco, de nou al focus de la polèmica

Finalment, es va acabar sabent que tots dos es van retrobar després d'aquella nit boja a la casa de Marta López. I allà va poder passar de tot, encara que Jorge nega que liés amb la seva companya i al·lega que només va anar a casa de Marta a recollir-la perquè «sentia indisposada».

Foto de Jorge Pérez i Alicia Peña al bateig del seu quart fill.
Jorge Pérez i Alicia Peña estan passant un moment delicat | Instagram: @jorgeperezdiez

Una altra versió va ser la que va donar ahir Carrillo. L'ex de Fonsi Nieto va assegurar que la tensió sexual no resolta que hi havia entre ells va quedar més que resolta després del que va passar a casa de Marta. Encara que desconeixem els detalls de la suposada trobada sexual que van tenir els televisius.

La veritat és que Jorge Pérez també és al punt de mira després d'exposar el seu fill l'endemà que esclatés l'escàndol. Aquest va parlar davant la premsa amb el seu fill als braços, entonant el mea culpa i negant que hagués passat res més enllà del que es va veure a la discoteca.

Però res més lluny de la realitat, perquè després de les seves paraules, va sortir tota la llum i tot i que segueixi negant-ho, cada cop està més acorralat.

Jorge Pérez acaba retratat per «anar donant lliçons per aquí»

La veritat és que a les xarxes socials molts han retret el que ha fet Jorge Pérez. Parlem que és un pare de família casat i amb quatre fills. Per desgràcia, alguns han tirat d'hemeroteca per deixar-lo per terra amb un exemple molt clar.

Muntatge de Jorge Pérez plorant i la foto del petó amb Alba Carrillo
Jorge Pérez ha estat assenyalat després de la seva crítica a Antonio David de fa uns mesos | Catalunya Diari

I és que fa uns mesos, Jorge Pérez criticava de valent Antonio David Flores quan es va confirmar al cent per cent que Antonio David estava sortint amb Marta Riesco. A més, suposadament est tenia una relació amb ella quan encara estava feia vida de matrimoni amb Olga Moreno.

Així, aquest tuiter posava el focus en la crítica que realitzava Jorge a l'exguardia civil afirmant que «tu quan tens fills és que ets una responsabilitat. No pots generar fills pel món i després fer la teva vida i desentendre't. Jorgito, i ara que? No es pot anar donant lliçons per aquí», deia el tuit denunciant la doble cara del televisiu.

Jorge ha ferit la seva dona, Alicia, i els seus quatre fills estaran passant un moment crític veient el seu pare assenyalat com un infidel davant de tot Espanya. Antonio David, per la seva banda, no ha quedat callat i ha carregat contra ell en un vídeo demolidor.

Ara mateix, el càntabre no sap com afrontar aquesta situació. I la polèmica sembla que està lluny de tancar-se després del que va passar ahir amb Alba Carrillo al plató de Ya es mediodia .