IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Antonio Avilés, «enamorat d'un company» de 'SV'

Jorge Javier Vázquez ha estat qui ha delatat el concursant

El col·laborador ha rebut el suport dels seus companys
El col·laborador ha rebut el suport dels seus companys de 'Viva la vida' | Telecinco

Entendre el concurs que està fent José Antonio Avilés a 'Supervivientes' és una tasca que fins i tot costa als experts en 'realities'. Si en un primer moment va confessar que Rocío Flores i Alberto Barranco eren els seus millors amics dins del programa, ara sembla que ha decidit fer saltar tot això pels aires.

Després d'haver fet massatges a Barranco, alegrar-se de la seva tornada al concurs i de compartir confessions amb ell, ha decidit trencar la seva amistat i intentar desemmascarar el que ell considera una estratègia per seguir avançant en el concurs. El seu pla ha passat per revelar secrets que li havia explicat a la resta de companys perquè Barranco els tingués en contra, sabent el resultat que tindria.

L'ha titllat d'aprofitat, de mentider i de ser un estrateg en ficar-se al llit amb Rocío Flores, una de les concursants estrella de l'edició i que, des del punt de vista d'Avilés, li hauria servit per guanyar-se l'afecte del públic i apropar-se així a la gran final.

Per la seva banda, Barranco s'ha endut un bon disgust, ja que no ha entès què estava fent qui ell considerava amic seu, revelant secrets i altres coses que assegura no haver dit mai, relacionats amb Jorge, també company a l'illa. Fins ara, ningú entenia res fins que avui Jorge Javier Vázquez ho ha encertat.

José Antonio Avilés enamorat d'Alberto Barranco

El presentador ha llançat una pregunta a Avilés: «T'agrada Barranco?». Ell ho ha negat rotundament i s'ha posat molt nerviós. A més, l'amiga que els uneix, Rocío Flores, també ha compartit l'opinió del presentador, afegint que ha vist situacions que fan pensar que això és una realitat. Veurem què hi ha de cert en tot això.


Comentaris

envia el comentari