Salta la sorpresa: filtren que la reina Letícia podria estar embarassada

La informació publicada per la revista alemanya 'Meine Freizeit' assegura fins i tot el sexe del nadó

La reina Letícia a una imatge d'arxiu
La reina Letícia podria estar embarassada, segons una coneguda revista alemanya | CatalunyaDiari

En plena crisi del coronavirus són constants les teories esbojarrades i les notícies relacionades amb la malaltia que té en confinament a mitja població mundial. Però no totes les especulacions surrealistes estan relacionades amb la pandèmia, algunes també es difonen dins el si de la premsa del cor.

Recentment ens ha arribat una notícia de la premsa alemanya que assegura que la reina Letícia estaria embarassada del seu tercer fill. I no es tracta d'una informació relegada a un segon pla, sinó d'una notícia que protagonitza la portada de la revista sensacionalista 'Meine Freizeit'.

El suposat embaràs reial, portada a la revista alemanya 

El titular «Baby-Sensation» que acompanya la portada de la revista no ha passat desapercebut en els quioscos de país germànic. Fins i tot la suposada exclusiva apareix acompanyada d'una fotografia bastant recent de la reina.

Segons assenyala la revista, en la instantània es pot percebre una incipient panxa d'embarassada a la monarca, tot i que aquesta és bastant poc visible i es justifica perfectament per la roba que vesteix i la postura de Letícia.

La revista sensacionalista alemanya obre la portada amb la suposada exclusiva de l'embaràs | Meine Freizeit

Afirmen que és un nen, que passaria a ser l'hereu

Lluny de conformar-se a llançar la suposada exclusiva, la revista alemanya assegura que la informació procedeix de «fonts fiables» i per donar-li més pes a la mateixa no dubta a afirmar el sexe del nadó: es tractaria d'un nen.

Aquest embaràs seria una bomba a la monarquia espanyola, ja que en cas de ser cert aquest nadó estaria cridat a ser l'hereu de la Corona en substitució d'Elionor, que a causa d'una norma constitucional quedaria relegada en favor del seu germà, que tindria preferència per ser home.

Per descomptat la notícia resulta com a mínim molt cridanera, encara que sembla improbable que pugui ser certa. La monarquia està vivint un moment complicat al nostre país arran del coronavirus, però també a causa de la crisi institucional que sacseja la Casa Reial després del'escàndol de Joan Carles.

A més, la reina està a punt de complir els 48 anys i mai ha tingut entre els seus plans engendrar un altre fill que pugui apartar d'Elionor del tro.


Comentaris

envia el comentari