José Antonio Avilés en la imatge promocional de 'Supervivientes'

José Antonio Avilés encén les xarxes amb una suggerent fotografia

El col·laborador de Telecinco ha penjat una imatge que ha estat molt criticada

Abans del seu pas per 'Superviventes 2020' poc se sabia de la vida de José Antonio Avilés. No obstant això, el programa ens va oferir una visió d'una persona molt divertida i lluitadora, però també va fer obrir els ulls a l'audiència.

Aquest fet no va impedir que tornés al seu lloc com a col·laborador i que hagi continuat amb la seva vida normal. Fa un temps va fer algunes declaracions on deia que volia abandonar el món televisiu, però això només va ser una altra de les seves mentides, com es va descobrir en el seu pas pel concurs, on va sortir a la llum la realitat econòmica que estava vivint el cordovès.

Ara, el que ha causat furor a la xarxa és l'última foto que ha compartit en les seves xarxes socials, on José Antonio apareix completament nu tombat en un llit de matrimoni i que ha acompanyat amb les següents paraules: «El meu vici preferit...».

Les reaccions negatives dels seus seguidors

Aquesta instantània ha causat molt d'enrenou entre els seus seguidors, que no han tardat en criticar. «El teu vici preferit estafar i mentir», li ha escrit un internauta, mentre que una altra fa al·lusió a la persona que fa la imatge: «La foto te la va fer la teva mare no? Jajajaja».

«És l'única cosa que ens faltava, veure't el cul», «Tu el nord te'l vas deixar a l'illa, no? Mare meva» o «Que ridícul que ets, ja no saps com cridar l'atenció», són uns altres dels comentaris que li han deixat al col·laborador. També són moltes les persones que li han dit que no hauria de publicar aquest tipus d'imatges. I ha estat llavors quan alguns dels seus companys de televisió han sortit en la seva defensa.

Rafa Mora, per exemple, va manifestar a 'Sálvame' que a ell li semblava que José Antonio sortia molt bé a la fotografia, i va destacar que al seu perfil hi pot pujar el que a ell li doni la gana.