IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Corbacho confessa que va néixer amb espina bífida, una malformació

Ho ha explicat al programa 'Al cotxe' de TV3

L'humorista José Corbacho a el programa 'Al cotxe'
L'humorista José Corbacho a el programa 'Al cotxe' | TV3

José Corbacho ha sigut recentment el convidat de l'Eloi Vila al programa 'Al Cotxe' de TV3. Ara que estrena la seva nova funció a Barcelona 'Ante todo mucha calma', l'humorista català ha acudit a l'espai per parlar del seu projecte. Cal dir, però, que també s'ha referit a alguns aspectes de la seva vida personal.

Va néixer amb una malformació

Una de les coses més sorprenents que ha explicat ha sigut com va patir una dura malaltia de petit que el va fer passar molt de temps als hospitals, tant a ell com a la seva família, segons ha dit.

«Vaig néixer amb espina bífida amb un grau lleu, però tenia problemes. M'havien d'ingressar molt sovint i a l'hospital sempre es quedava la meva mare amb mi. De tot això no te n'adones fins que et fas gran i veus tot el que han fet per tu», ha confessat.

Corbacho parlant de la seva vida personal a 'Al cotxe'
Corbacho parlant de la seva vida personal a 'Al cotxe' | TV3

 

De família humil

«El meu pare comprava als mercats el greix dels animals i el venia a les empreses d'estètica. I la meva mare era una 'Teresina', feia economia submergida a casa, cosia i els fills l'ajudàvem», ha explicat també.

Un dels moments més durs de la seva vida va ser precisament la mort del seu pare, ara fa uns anys, just quan ell es trobava a Madrid immers en la producció de la sèrie 'Pelotas'. «Vaig pensar que hauria d'haver estat allà... Al final la sèrie va tenir molts records del pare, em va ajudar a passar el dol», confessa.

Enamorat de la seva feina

José Corbacho durant l'entrevista
José Corbacho durant l'entrevista | TV3

 

Sobre la professió d'humorista i la seva trajectòria en aquest món també ha parlat assegurant que és la seva passió: «Sóc bastat 'disfrutón' de la vida. El problema és que, de vegades, com que t'agrada tant el teu ofici, te n'oblides que és una feina i hi passes massa hores».

Per a ell l'humor és una de les coses més importants de la vida i el reivindica ara que potser està sent més qüestionat que mai: «Sempre dic que l'humor no ha de tenir límits. L'únic límit de l'humor és que potser a algú no li fa gràcia el que fas. S'ha acabat el límit».


Comentaris

envia el comentari