IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Rumors d’embaràs doble de la reina Letícia

El rei Felip VI i la seva esposa podrien estar esperant bessonada, segons la revista alemanya 'Neue Post'

La revista alemanya 'Neue Post' assegura que la reina Letícia està embarassada.
La revista alemanya 'Neue Post' assegura que la reina Letícia està embarassada | Neue Post
 
 

Una de les revistes de la premsa groga a Alemanya, la ‘Neue Post’, apunta a un possible embaràs de bessons de la reina Letícia. La informació, però, no es pot considerar totalment veraç de moment. Tot i anunciar-se com a coneixedora «del que realment passa a les cases reials d’Europa», la publicació alemanya no pot presumir de gaires encerts en la seva trajectòria publicant exclusives.

No és estrany que la premsa estrangera fixi l’objectiu en la Casa Reial espanyola i s’interessi pel que hi passa, però en aquest cas, la notícia sembla ser només una possibilitat molt remota –potser d’un 0,1% – malgrat que la revista l’anunciï a l’engròs, a portada, sota el potent titular de «La felicitat dels bessons».

També pots llegir: Jaime Peñafiel no creu que Elionor arribi a ser reina.

La Casa Reial no es pronuncia al respecte 

Cap dels membres de la família dels monarques ha fet declaracions respecte a la notícia de l’embaràs per confirmar-la i la revista n’explica també el motiu, referint-se a la precaució de Letícia pel fet de tenir 46 anys, que podria comportar certs riscos, i el fet que no es trobi en una fase encara prou avançada de la gestació per a anunciar-la. Però la falta de declaracions no ha estat un impediment perquè la premsa alemanya posi fins i tot nom ja als possibles nouvinguts, batejant-los com «els bessons de la sort».

Imatge d'arxiu dels reis d'Espanya.
Imatge d'arxiu dels reis d'Espanya. | CATALUNYADIARI.CAT

 

Precisament era la mateixa ‘Neue Post’ la que tan sols fa uns mesos assegurava que el divorci del rei Felip VI i Letícia era imminent pel mal caràcter de la reina. I el juny d’aquest mateix any insistien ja en l’embaràs del seu tercer fill – que ja havien anunciat quatre anys abans – com el motiu que havia posat punt final a la crisi per la qual passava el matrimoni. No és la primera vegada doncs que la revista especula sobre informacions finalment no certes dels monarques espanyols. 

La reina Letícia fa cas omís als rumors

A l’entrega dels Premis Integra de BBVA que va celebrar-se el passat 23 de novembre, Letícia va demostrar no estar gens afectada ni fer gens de cas de tals informacions provinents de la premsa groga estrangera, lluint un posat informal i en cap moment de preocupació. 

També pots llegir: La princesa Elionor passa per alt les normes de Letícia.


Comentaris

envia el comentari