IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lydia Bosch celebra el seu 55è aniversari amb un emotiu missatge

L’actriu va fer anys ahir i va aprofitar el seu compte d’Instagram per fer públics els seus pensaments més profunds

Lydia Bosch en una imatge d'arxiu
Lydia Bosch en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La coneguda actriu Lydia Bosch està de celebració. El 26 de novembre és el seu aniversari, i per tant, això vol dir que ahir complia ni més ni menys que 55 anys. Per aquest motiu la catalana, que encarna un dels personatges principals de la sèrie televisiva ‘La Verdad’, va compartir al seu compte oficial d’Instagram una fotografia on apareix especialment radiant i contenta, i la va acompanyar d’un text veritablement emotiu on va aprofitar per plasmar els seus pensaments i sentiments més profunds.

Lydia Bosch a Instagram: «Vull donar gràcies a la vida»

«Avui vull donar les gràcies a la vida», eren les paraules escollides per l’actriu per començar el missatge, que continuava expressant el seu agraïment «pel bo i pel menys bo, per les persones que sumen a la meva, les que resten i les que afortunadament multipliquen».

Tot seguit, Bosch manifestava que ha arribat a un dels punts clau de la seva trajectòria vital: «Ara entenc que han sigut, i altres ho segueixen sent, mestres per a mi. Amb lliçons apreses i moltes altres per aprendre, puc dir que ja sé el que no vull, per fi sé dir que no».

A més, mostrava una actitud d’allò més optimista, deixant ben clar que «el color ‘negre’ no el vull a la meva vida». En aquest sentit, manifestava que aquest to cromàtic «tan sols l’utilitzo per a vestir-me», i continuava clamant el següent: «Vull el vermell, el groc, el blanc, el verd, el taronja, el blau... Vull llums, no més ombres. I això em fa forta. Fa que em senti bé amb mi mateixa».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoy quiero dar las GRACIAS A LA VIDA , por lo bueno y por lo menos bueno, por las personas que suman en la mía , las que restan y las que afortunadamente multiplican . . Ahora entiendo que han sido y otras siguen siendo maestr@s para mi. Con lecciones aprendidas y otras muchas por aprender, puedo decir que ya se lo que no quiero, se por fin decir NO . El color “ negro “ no lo quiero en mi vida, bueno miento , lo utilizo solo para vestir . Quiero el rojo, el amarillo , el blanco , el verde, el naranja , el azul.. Quiero luces , no más sombras . Y esto me hace fuerte. Hace que me sienta bien conmigo misma. Siento que cada vez soy más coherente , con lo que pienso , siento y hago . Eso es lo bueno que tiene cumplir años... que pasas a ser mas importante tú que los demás , y no por eso te sientes egoísta . Y entonces ...mágicamente...las piezas empiezan a encajar, coges aire y te dispones a disfrutar de todo lo bueno que esta por llegar . Hoy es mi cumpleaños y doy gracias a la vida . #FelizDiaFamilia #QueSuerteTengo

Una publicación compartida de Lydia Bosch (@lydiabosch) el

L’actriu es mostra radiant i feliç

Tot apunta, doncs, que l’actriu de ‘Médico de familia’ ha superat la separació amb Alberto Martín -l’arquitecte que també és pare dels seus dos fills petits-, i que està preparada per tot allò que la vida li tingui preparat. De fet, tal com confessa la mateixa Bosch, «sento que cada vegada sóc més coherent, amb allò que penso, sento i faig. Això és la part bona de complir anys... Que passes a ser més important tu que els altres, i no per això et sents egoista».

El text conclou amb la mateixa tònica emotiva que regna en tota la publicació: «I aleshores, màgicament, les peces comencen a encaixar, agafes aire i et disposes a gaudir de tot el bo que ha d’arribar. Avui és el meu aniversari i dono gràcies a la vida», acompanyat dels hashtags «feliç dia, família» i «quina sort que tinc».


Comentaris

envia el comentari