rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Lydia Bosch celebra el seu 55è aniversari amb un emotiu missatge

L’actriu va fer anys ahir i va aprofitar el seu compte d’Instagram per fer públics els seus pensaments més profunds
Lydia Bosch en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

La coneguda actriu Lydia Bosch està de celebració. El 26 de novembre és el seu aniversari, i per tant, això vol dir que ahir complia ni més ni menys que 55 anys. Per aquest motiu la catalana, que encarna un dels personatges principals de la sèrie televisiva ‘La Verdad’, va compartir al seu compte oficial d’Instagram una fotografia on apareix especialment radiant i contenta, i la va acompanyar d’un text veritablement emotiu on va aprofitar per plasmar els seus pensaments i sentiments més profunds.

 

Lydia Bosch a Instagram: «Vull donar gràcies a la vida»

«Avui vull donar les gràcies a la vida», eren les paraules escollides per l’actriu per començar el missatge, que continuava expressant el seu agraïment «pel bo i pel menys bo, per les persones que sumen a la meva, les que resten i les que afortunadament multipliquen».

 

Tot seguit, Bosch manifestava que ha arribat a un dels punts clau de la seva trajectòria vital: «Ara entenc que han sigut, i altres ho segueixen sent, mestres per a mi. Amb lliçons apreses i moltes altres per aprendre, puc dir que ja sé el que no vull, per fi sé dir que no».

 

A més, mostrava una actitud d’allò més optimista, deixant ben clar que «el color ‘negre’ no el vull a la meva vida». En aquest sentit, manifestava que aquest to cromàtic «tan sols l’utilitzo per a vestir-me», i continuava clamant el següent: «Vull el vermell, el groc, el blanc, el verd, el taronja, el blau... Vull llums, no més ombres. I això em fa forta. Fa que em senti bé amb mi mateixa».

 

 

L’actriu es mostra radiant i feliç

Tot apunta, doncs, que l’actriu de ‘Médico de familia’ ha superat la separació amb Alberto Martín -l’arquitecte que també és pare dels seus dos fills petits-, i que està preparada per tot allò que la vida li tingui preparat. De fet, tal com confessa la mateixa Bosch, «sento que cada vegada sóc més coherent, amb allò que penso, sento i faig. Això és la part bona de complir anys... Que passes a ser més important tu que els altres, i no per això et sents egoista».

 

El text conclou amb la mateixa tònica emotiva que regna en tota la publicació: «I aleshores, màgicament, les peces comencen a encaixar, agafes aire i et disposes a gaudir de tot el bo que ha d’arribar. Avui és el meu aniversari i dono gràcies a la vida», acompanyat dels hashtags «feliç dia, família» i «quina sort que tinc».