Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'actor espanyol José Coronado

José Coronado, acusat de ser deslleial a la seva dona amb una cantant

La història de José Coronado torna a la palestra

José Coronado és un dels actors més estimats i desitjats del moment. L'intèrpret porta tota una vida dedicada al món de la interpretació, i el seu nom ha aixecat una infinitat de passions entre el públic. Tot i que l'actor sempre ha preferit mantenir la seva vida personal allunyada de la pública, José Coronado va viure un idil·li que va acaparar moltes portades del cor fa uns quants anys.

A l'actor no li ha agradat mai formar part de la premsa del cor, i ell mateix s'ha descrit com una persona discreta. No obstant això, als anys noranta el seu nom va estar embolicat en una de les polèmiques amoroses més sonades de l'època.

José Coronado va enganyar Paola Dominguín

La filmografia de José Coronado és tan extensa com la llista de dones que han estat relacionades amb ell. Tot i això, a la dècada dels 90, la premsa rosa del cor va fer un tomb quan es va relacionar l'actor amb una de les cantants més importants del moment, Isabel Pantoja.

Va ser durant el rodatge de la pel·lícula Yo soy ésa, on la tonadillera i l'actor eren els protagonistes del film. Tot apuntava que la química que van transmetre a la pel·lícula va traspassar la pantalla, ja que els rumors d'un possible afer entre ells va ser tota una realitat.

Imatge de José Coronado als Premis Platino del Cinema Iberoamericà
José Coronado va tenir un idil·li amb Isabel Pantoja | Europa Press

L'actor no es va poder resistir als encants de la cantant. Tots dos van ser protagonistes d'una infinitat de portades de revista de la premsa del cor, però la polèmica estava més que servida, ja que, aleshores, José Coronado mantenia una relació amb la germana de Miguel Bosé, Paola Dominguín.

Aquest nou idil·li de l'actor va omplir titulars a tots els mitjans, però cap dels protagonistes va confirmar ni va desmentir res. Va ser fa només uns anys, quan Paola va decidir pronunciar-se al respecte al plató de Sábado Deluxe.

Paola va revelar com va ser el moment en què actor li va confessar com li ho va explicar: «Em va dir 'estic enamorat d'Isabel' i li vaig dir 'doncs gaudeix i adeu, molt bones'. Era un drama. Jo n'estava enamorada, però ho vaig encaixar, si estàs enamorat, s'ha de gaudir», revelava.

Per a Dominguín no va ser gens fàcil assimilar-ho al seu moment, ja que va reconèixer haver estat molt enamorada. «Era una relació sincera, prefereixo que m'ho diguin que no que em menteixin. Ho acceptes amb dolor» i va afegir que «ho vaig passar malament i per això ho vaig deixar. Després d'aquesta hi va haver més cosetes i el vaig deixar», tancava.

La història de José Coronado i Isabel torna a l'actualitat

Tot i que fa més de 30 anys d'aquest idil·li, sempre formarà part de la història rosa. Ara, el periodista Carlos Ferrando ve disposat a reviure-la i a explicar-ho tot.

Ferrando és una de les grans figures de la crònica social i durant anys s'ha relacionat amb alguns dels personatges més famosos de la societat. Ara, als 74 anys, el periodista edita les seves memòries, La prima línea rosa, on revela alguns els passatges més sonats de la crònica rosa espanyola.

Entre ells hi ha la història de com Isabel Pantoja i José Coronado van iniciar la seva història d'amor. Carlos va ser un dels pocs que va poder viure la història molt de prop. No hi ha dubte que el periodista ve disposat a revelar els secrets més ben guardats dels personatges de la faràndula.