Gloria Camila i José Fernando

José Fernando Ortega s'assabenta de la malaltia de la seva germana des de la clínica

José Fernando Ortega vol sortir del centre on està ingressat i està molt pendent de l'exterior

José Fernando Ortega continua patint per Gloria Camila després de tot el que s'està parlant de la crisi matrimonial entre el seu pare i Ana María Aldón. Des del centre psiquiàtric on porta ingressat cinc anys, no dona crèdit al qual ha presenciat durant les últimes hores.

Concretament, José Fernando ha assistit a un episodi més de la vergonya que li suposa a Gloria veure com exposen Ortega Cano a 'Sálvame'. I una mostra de la indignació que va viure és que va carregar contra algú que coneix molt bé.

Aquest dilluns, el programa de 'La Fábrica de la Tele' enviava Kiko Jiménez a treballar de reporter per cobrir la presentació de la Fira de Sant Isidre.

José Fernando, preocupat per la seva germana després de la darrera confessió

L'objectiu de l'ex de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' era aconseguir unes paraules d'Ortega sobre aquesta possible ruptura del matrimoni.

Kiko no aconseguia la seva meta de parlar amb Ortega a la plaça de bous madrilenya, però sí que aconseguia treure'l de polleguera. I és que el 'tronista' i ara reporter el va seguir fins a la porta de casa seva per intentar que parlés amb ell com fos.

José Fernando i Gloria Camila Ortega, fills de Ortega Cano i Rocío Jurado.
José Fernando Ortega s'assabenta de la malaltia que va patir Gloria per culpa de la seva exparella | Europa Press

El cas és que tot aquest xou el va presenciar també la filla del torero, Gloria Camila. Una situació que mai hauria volgut veure la germana de José Fernando i que ha provocat la seva irada reacció al plató de 'Ya son las ocho'.

Aquest dimarts, Gloria Camila, molt dolguda i després d'enfrontar-se al seu ex pels passadissos de Telecinco, n'ha ofert la versió. «He estat veient 'Sálvame'. Vinc emprenyada perquè molt que diem que Antonio David ha viscut de Rocío Jurado i Rocío Carrasco», començava.

«Però estem donant veu i vot a un que segueix el mateix camí, i l'únic que fa és parlar i malparlar de la meva família. Ahir aquest senyor, que no és periodista, va de reporter, va a un 'photocall' enviat pel seu programa per a intentar agafar paraules del meu pare. Jo m'assabento que està i agafo el meu pare i entrem per darrere perquè d'aquest senyor coses bones no vindran», explicava la colombiana.

José Fernando segueix els problemes familiars des del centre

Des de 'Ya son las ocho', Gloria Camila explicava provocacions per part de Kiko Jiménez perquè Ortega Cano perdés els nervis no són anecdòtiques.

Gloria Camila a un photocall d'El Corte Inglés
Gloria Camila Ortega ha esclatat al plató de Telecinco| GTRES

«El seu únic objectiu era provocar. Quan sortim per la porta del darrere, aquest senyor li va dir 'tanca bars' i covard. Aquest senyor es dirigeix a la casa del meu pare a les 23:30 de la nit per provocar. Aprofito per dir que jo mai he anomenat 'La Chusa' Ana María, tant me fa qui ho digui», va sentenciar.

La noia confessa l'anorèxia nerviosa que va patir després de separar-se de Kiko

L'enuig de Gloria Camila anava augmentant-se i va arribar un moment en què treia a la llum un trastorn que va patir al seu dia i que pocs sabien. Així, la filla d'Ortega Cano explicava els problemes que ha superat després de separar-se de la seva exparella, amb què va estar prop de quatre anys.

Muntatge de Gloria Camila amb Kiko Jiménez
Gloria Camila ha revelat que va patir anorèxia nerviosa per culpa de Kiko Jiménez | Catalunya Diari

La germana de José Fernando ha declarat que «durant tres anys ho he estat passant malament per aquest senyor. Ha estat en un plató posant-me a parir a mi i parlant malament de la meva família».

«Per culpa d'aquest senyor he tingut anorèxia nerviosa, m'he quedat en 47 quilos, he hagut d'anar a psicòlegs. He hagut de fer moltes coses que jo no he explicat mai», començava el seu testimoni.

«He hagut de veure com ha aprofitat una crisi matrimonial que s'ha desmentit per alegria de fer mal», relatava una Gloria Camila molt indignada.