Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa

José Fernando Ortega podria complir la seva promesa: reconciliar-se amb Rocío Carrasco

José Fernando és l'únic que estaria disposat a reprendre la relació amb Rocío Carrasco

José Fernando Ortega i Rocío Carrasco podrien estar més a prop del qual la família Mohedano estaria disposada a assumir. Sí, perquè el fill d'Ortega Cano ja acaricia la idea de deixar enrere el seu passat a la clínica on va ser ingressat i està disposat a reprendre la seva vida.

Una part té a veure amb Rocío i la relació que va quedar estancada fa anys. La dona de Fidel sempre ha defensat el jove i és l'únic de la seva família de qui en guarda un bon record. Un afecte que sembla mutu a jutjar per unes declaracions de JoseFer que indiquen un possible acostament entre ells.

José Fernando confirma la relació amb Rocío Carrasco

José Fernando es convertia en notícia aquest estiu per la seva imminent sortida del centre psiquiàtric San Juan de Dios. Així, el jove ha pogut gaudir diversos dies fora del lloc que ha estat casa seva durant aquests darrers anys i s'ha envoltat de la seva família.

A poc a poc va reprenent la seva vida i fent-se a la idea que d'aquí a una mica serà completament lliure. Lliure per prendre les seves pròpies decisions i lliure també per propiciar un acostament amb Rocío Carrasco.

Al seu documental, la filla de Rocío Jurado es va desfer en afalacs cap al seu germà a qui va salvar de la polèmica. Va ser de l'únic del qual va parlar bé demostrant que, avui dia, encara li guarda un gran afecte. «És un paio que és supernoble, que té un cor… És el millor, amb moltíssima diferència», va manifestar emocionada.

Tot i això, la relació entre ells es va truncar quan José Fernando va voler saber sobre l'herència de la seva mare. El colombià desconeixia moltes de les qüestions sobre això i va anar a Rocío perquè se les expliqués. Aquesta va confessar que no el podia ajudar i el va enviar que li preguntés directament a Ortega.

Això va semblar enfurir-lo i va marxar de casa de la seva germana molt disgustat. Ara, anys després i amb un José Fernando diferent, el jove podria apropar-hi postures. O almenys és el que es desprèn d'unes declaracions seves sobre Rocío on confirmava la bona relació que tenien.

«Sempre hem estat molt units, ens portem molt bé», va explicar. «Ha estat sempre allà com a germana gran, quan va faltar la meva mare, nosaltres necessitàvem afecte d'algú i ella ens ho va donar», va confessar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

José Fernando, l'únic disposat a reconciliar-se amb Rocío Carrasco

Rocío encara recorda emocionada el darrer dia que va parlar amb José Fernando. Un cop més, l'herència de la seva mare provocava diferències al clan i el jove va ser el darrer a patir-les. «No tenia coneixement total dels números que tenia l'herència de la seva mare», va explicar la dona de Fidel a 'En el nombre de Rocío'.

«Em diu que necessita que li doni tots els papers de l'herència», va afegir. Rocío no va poder complaure'l i «en adonar-se que soc l'última opció que li queda, marxa enfadat». Tot i això, per a ella és l'únic que «no s'ha ficat mai en res de ningú, que no li ha fet mal a ningú».

Muntatge de fotos de primer pla de Rocío Carrasco i el seu germà, José Fernando Ortega
Rocío Carrasco sempre ha parlat bé de José Fernando | España Diario

Una cosa molt diferent del que va opinar sobre Glòria Camila de qui va arribar a dir que parlava per boca del clan Mohedano. I és que la 'influencer' es va alçar com a defensora de la família, especialment d'Ortega i no va dubtar a carregar contra Rocío. En canvi, José Fernando sempre ha procurat estar al marge de les polèmiques.

De fet, les poques vegades en què s'ha pronunciat sobre la seva germana gran ho ha fet amb bones paraules. Una actitud amb què desmenteix els rumors sobre la seva relació. Per tant, es tracta d'una mostra que té les seves pròpies conviccions i que aquestes podrien propiciar que tots dos es retrobin d'aquí poc.