Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Fernando.

José Fernando Ortega confirma els pitjors presagis sobre la seva filla María

José Fernando no ha acudit a una de les seves cites més importants

José Fernando Ortega pot viure aquest estiu un dels moments més importants de la seva vida. Fa quatre anys que està ingressat en un centre psiquiàtric després de diversos episodis molt complicats del seu passat.

La família de José Fernando mai no ha volgut pronunciar-se obertament sobre la salut del jove. El cert és que després d'uns anys d'addiccions, malbaratament i problemes amb la justícia, una sentència judicial li evitava la presó perquè ingressés en un centre.

Segons van recollir diversos mitjans, el diagnòstic mèdic que es va aportar al judici i el va salvar de la presó va ser 'trastorn límit de la personalitat'. Des del 2017 està vivint en aquest centre i són poques les ocasions en què se l'ha vist sortir.

El seu pare i la seva germana sempre han estat allà, amb les visites que els han deixat fer per donar-li suport. Durant tot aquest temps, la situació del jove ha anat millorant molt lentament però de manera estable. De fet, ja ha obtingut algun permís per sortir del centre en moments puntuals, com per l'aniversari de Gloria Camila.

Foto de José Fernando Ortega Mohedano.
José Fernando Ortega podria sortir del centre de salut mental aviat | GTRES

Si els pronòstics inicials s'acaben complint, i atenent la bona conducta que ha demostrat José Fernando durant aquest temps, podria sortir de forma definitiva aquest estiu. Així es podria retrobar amb la persona més important de la seva vida: la seva filla María del Rocío.

Las primeras palabras de los hijos de José Luis Losa tras perder a sus dos padres en 3 meses

José Fernando Ortega no assisteix a l'aniversari de la seva filla

José Fernando va començar una relació amb Michu el 2013, quan tots dos eren força joves. Després d'una relació plena d'alts i baixos, van tenir la seva filla el 2017, enmig d'una crítica situació de parella. José Fernando tenia llavors una ordre d'allunyament de Michu, per la qual cosa va haver de conèixer la seva filla tres dies després del naixement i sense la presència de la mare.

Tot i les crisis, han acabat tenint bona relació, malgrat que Michu ha estat molt qüestionada per la família d'ell. Ella assegura que es casarà amb José Fernando quan surti del centre, malgrat que des de l'entorn familiar del jove afirmen que ja no són parella.

Sigui com sigui, pel bé de la nena, el seu avi, Ortega Cano, passa una assignació periòdica a la mare, per ajudar a la seva manutenció. També hem vist recentment fotos de Gloria Camila i de Michu juntes amb la nena i demostrant la bona relació que hi ha entre elles. 

Muntatge José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando, Michu i María del Rocío, una família que potser algun dia pugui estar junta i feliç | Catalunya Diari

La nena ha fet cinc anys i la seva mare ha organitzat una festa d'aniversari per celebrar-ho. Tot i això, José Fernando no ha assistit, a jutjar per les imatges que la mateixa mare ha publicat de l'esdeveniment.

En cap no es veu el pare de la nena, per tant, no la va acompanyar en un dia tan especial. José Fernando ha gaudit de permisos de sortida per a altres esdeveniments familiars i també per al bateig de la nena. En aquesta ocasió, no ha estat així.

La sortida de José Fernando que pot precipitar els esdeveniments

José Fernando podria sortir del Centre San Juan de Dios de Ciempozuelos molt aviat. Seria un motiu d'alegria per a tota la família, ja que suposaria la confirmació que està prou bé per tornar a agafar les regnes de la seva vida.

En tot aquest temps, el seu pare i la seva germana no s'han separat d'ell. Discrets i optimistes, sempre s'han mostrat prudents a l'hora de parlar del noi i dels avenços que està fent en el tractament.

Que José Fernando torni a casa comporta tota mena d'opinions. D'una banda, és positiu, ja que podrà estar a prop de la família i de la filla. D'altra banda, es poden despertar vells fantasmes del passat relacionats amb la seva irregular relació amb Michu i el seu suposat casament.