Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Fernando Ortega

José Fernando Ortega descobreix què passarà amb la denúncia

José Fernando sap que anirà a totes

José Fernando Ortega ja coneix el contingut de la denúncia que marcarà aquest nou any. El vidu de 'La Más Grande' ha donat un cop sobre la taula i ha decidit emprendre accions legals. Una decisió que va dirigida expressament cap a la seva exdona, fart de les contínues al·lusions que la dissenyadora en fa als diferents platós on col·labora.

Ortega Cano va assegurar fa dies que Ana María l'única cosa que ha fet durant aquests deu anys ha estat lucrar-se'n. Unes paraules que van deixar la de Sanlúcar profundament tocada trencant en plor al programa Fiesta. Ara, s'han sabut els detalls d'aquesta denúncia i com afectarà la feina televisiva de la seva exdona.

José Fernando Ortega es prepara per allò que ha de venir

José Fernando Ortega rebrà l'alta d'aquí a uns mesos. No obstant això, el que havia de ser rebut com una alegria se sent com una incertesa. I és que dubte sobre què es trobarà quan torni a casa i, sobretot, en quin estat es trobarà el seu pare en plena guerra amb Ana María.

El divorci no està sent gens amistós i les crítiques i els retrets se succeeixen cada setmana. Tant la família d'Ortega com el mateix torero han carregat contra la col·laboradora, cansats que segueixi parlant sobre la seva relació.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega entén que el seu pare decideixi denunciar Ana María | EUROPA PRESS

És per això que el pare de José Fernando ha decidit posar-ho tot a les mans del seu advocat que ja prepara la denúncia contra Ana María. Segons expliquen des d'Esdiario, està esperant que es ratifiqui el divorci per fer el següent pas. Un destinat a evitar que l'andalusa segueixi parlant del vidu de Rocío Jurado en qualsevol mitjà de comunicació.

«Un cop ja s'ha rescindit l'enllaç matrimonial, l'altra part no hauria de parlar del que va passar temps enrere», comenta l'advocat. «Ha finalitzat per a tot, per a unes coses i per a unes altres», assenyalava Enrique Trebolle.

El lletrat és gran amic d'Ortega Cano i la seva mà dreta respecte a assumptes legals. De fet, va ser la cara visible del destre durant els seus mesos a la presó.

José Fernando Ortega sap que és l'única manera de parar-ho

José Fernando entén molt bé pel que deu estar passant el seu pare. Després d'un estiu on vam veure al torero perdre els papers davant dels reporters, l'única cosa que demana és tranquil·litat.

No es vol veure involucrat en polèmiques i veure que Ana María segueix desvelant aspectes íntims del seu matrimoni li ha fet perdre la paciència. «No ha fet més que parlar de mi i de la meva família, portaré això per la via judicial», va arribar a manifestar a Fiesta.

José Fernando
José Fernando Ortega es prepara per a un nou judici | GTRES

Ortega pensava que amb el divorci tot acabaria, però la col·laboradora ha continuat revelant aspectes íntims del seu matrimoni cada setmana. Alguns l'acusen obertament de voler «estirar el xiclet» per continuar comptant amb hores de pantalla. Però ella es defensa afirmant que té tot el dret de dir allò que vulgui, ja que es tracta de la seva vida.

Un plantejament que no comparteix el pare de José Fernando i que ha decidit posar fre apel·lant a la justícia. El més comú en aquests casos és que la denúncia giri al voltant de l'honor, la intimitat personal i familiar i la pròpia imatge.

Tot i això, segons expliquen, és molt probable que la demanda es basi a preservar la intimitat personal d'Ortega Cano. I és que, l'objectiu és evitar que Ana María continuï vivint a costa d'airejar la vida íntima del seu exmarit i busqui el seu propi suport per seguir a la televisió.

Per tant, veurem en què queda tot i si, finalment, el torero aconsegueix aquesta pau que tant ha reclamat públicament.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp