José Fernando Ortega

José Fernando Ortega disgusta al seu pare en revelar que la boda continua endavant

José Fernando enfada com mai el torero després de confirmar que segueix endavant

José Fernando Ortega intenta mantenir-se al marge de la mediàtica crisi matrimonial que està passant factura de manera alarmant al seu pare, José Ortega Cano.

El jove, tot i voler estar en un segon pla en tot aquest assumpte que afecta la seva família, intenta veure el costat positiu de la vida. I encara que José Fernando no és tan mediàtic com altres familiars propers al matrimoni, sigui Gema Aldón o Gloria Camila, a aquest li agrada el paper que juga.

José Fernando enfada el seu pare en saber que el casament segueix endavant

En les darreres hores, hem conegut que José Fernando, que fa anys que està ingressat al Centre Polivalent de Salut Mental Sant Joan de Déu, segueix tractant-se de les seves addiccions. Uns problemes que tants contratemps li han causat en els últims temps.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega, en una imatge d'arxiu | EUROPA PRESS

La notícia més positiva per al jove és que ha aconseguit un dels permisos del centre on resideix. I el primer que ha fet és, a més de veure la seva germana i el seu pare, retrobar-se amb Michu i amb la seva filla. Una cosa que no ha fet gens de gràcia a l'extorero.

No obstant això, José Fernando sortia radiant de felicitat del centre madrileny i explicava els minuts per veure Maria del Rocío, la nena dels seus ulls. I per la qual continua lluitant per recuperar-se totalment i poder sortir del centre de salut mental.

El fill d'Ortega Cano va gaudir d'un cap de setmana de permís

Després de trobar-se amb Michu, l'andalusa compartia a les seves xarxes socials les paraules que han emocionat com mai José Fernando. «La felicitat són moments, i aquestes vacances m'has fet molt feliç amb la nostra petita», escrivia.

Muntatge José Fernando, Michu i la seva filla
José Fernando, Michu i María del Rocío s'han retrobat | Catalunya Diari

«Estem molt orgulloses del teu progrés», deia Michu amb una emotiva imatge familiar. Però, per si no n'hi hagués prou, José Fernando ha volgut aprofitar el temps el millor possible i també ha volgut veure de primera mà com es troba el seu pare. I tot després del qual està patint arran de la crisi amb Ana María.

La realitat és que José Fernando va decidir passar temps amb el seu pare diumenge passat. I ho ha fet mentre que Aldón estava a les instal·lacions de Telecinco oferint una entrevista a Ya es verano.

José Fernando, pletòric després de fer el que més desitjava fora del centre

L'andalusa debutava el 21 d'agost com a col·laboradora del programa presentat per Frank Blanco, mentre l'extorero es reunia amb els seus dos fills grans tot sol. Una cosa que no té per costum i que l'ha omplert de satisfacció.

«Tots tres es van desplaçar fins al domicili familiar, a la zona nord de Madrid, i passaven la tarda junts», publicava un conegut diari digital.

Foto de José Fernando amb una maleta i Gloria Camila.
Els germans han passat la tarda junts mentre que la madrastra s'asseia en un plató | GTRES

La modista de Sanlúcar deixava tothom amb el peu canviat després d'assabentar-se en ple directe que s'estava produint aquesta reunió familiar. I, a més a més, opinava sobre això amb un gest de sorpresa.

«No m'han convidat, voldrà estar amb els seus fills», ha dit la nova tertuliana de Ya es verano. Finalment, José Fernando finalitzava el cap de setmana fora del centre de salut mental i tornava al lloc on resideix diumenge a última hora.

Tornava a la que és casa seva des de fa temps, encara que el jove pensava que aquest estiu ja en sortiria definitivament. Un fet que el jutge no ha permès i haurà de continuar uns quants mesos més fins que estigui totalment recuperat per tornar a la vida real.