Rocío Carrasco

No vol veure ni en pintura a Rocío Carrasco: els motius ocults de José Fernando

El fill d'Ortega Cano ja no té contacte amb la seva germana

Fa temps que Rocío Carrasco no veu als seus fills i, a més, tampoc té una bona relació amb els seus germans. Aquest estiu alguns programes televisius, com 'El programa de Ana Rosa', han informat sobre una possible reconciliació entre Rociíto i la seva germana Gloria Camila. No obstant això, no és veritat. 

L'herència de Rocío Jurado i les addiccions de José Fernando

Ara bé, què se'n sap de José Fernando. El germà petit de Rocío Carrasco no té relació amb la seva germana. El jove ha patit molt per culpa de les addiccions, és per això que ha ingressat diverses vegades en centres de desintoxicació. Actualment, José Fernando s'està rehabilitant i es manté molt allunyat dels mitjans de comunicació.

Sovint es qüestiona sobre l'herència de Rocío Jurado i el que haurà fet el José Fernando amb tots aquests diners. Cal recordar que Rocío Carrasco és l'hereva universal de l'herència de la seva mare. Molts pensen que José Fernando s'ha gastat tots els diners en les seves addiccions, però la veritat és que el jove mai ha tingut tants diners.

Actualment, la relació entre Rocío Carrasco i el seu germà és nul·la. 'Cotilleo' ha informat que Rocío Jurado també va donar-li totes les joies i terrenys a Rocío Carrasco. D'aquesta manera, tant José Fernando com la seva germana Gloria Camila es van quedar amb pocs recursos. Terelu Campos, amiga de Rocío Carrasco ha estat l'encarregada d'explicar el que realment va passar.

«Quan Gloria Camila i José Fernando van arribar, Rocío exercia més de segona mare que de germana. Quan Rocío Jurado va morir, Rocío es quedava sense mare i sense pare, es quedava sola. Els seus altres fills es quedaven amb el seu pare. És normal que emparés la filla que es quedava òrfena», va dir Terelu Campos tal com ha recollit 'Cotilleo'.

Aquesta és la raó principal per la qual José Fernando i Gloria Camila van veure com la seva germana es va quedar amb tot. Després d'això, els rumors sobre la mala relació entre germans van anar augmentant. 

El jove està decebut amb la seva germana

Alguns mitjans fins i tot creuen que José Fernando està totalment decebut per com l'ha tractat la seva germana, ja que en les circumstàncies en què està no li hagués vingut gens malament una ajuda de la seva germana.

A més, el jove va haver de veure com el seu pare va ingressar a la presó, la qual cosa va acabar de destrossar la seva vida. Paral·lelament, el jove va començar a anar amb males companyies i va caure en les addiccions. La vida del jove no ha estat gens fàcil. Fins i tot va arribar a ser expulsat de diversos centres per no complir amb els diferents tractaments. Actualment està intentat reprendre la seva vida amb la seva parella Michu i el seu fill.

José Fernando segueix amb la seva rehabilitació i tot apunta que ja ha donat per perduda la relació amb la seva germana. El que sí que està clar és que el jove es mantindrà allunyat dels mitjans un cop acabi la seva recuperació. Cal recordar que fa uns anys, concedia entrevistes i protagonitzava grans polèmiques.