José Fernando Ortega

La dona per qui José Fernando Ortega canviarà el seu comportament al psiquiàtric

El fill d'Ortega Cano està enfocat a sortir del centre on fa diversos anys que està internat

Bones notícies per a Ortega Cano i la seva família. Sembla que el torero tindrà la immensa alegria de poder estar al costat de tots els fills durant aquestes dates tan assenyalades.

José Fernando, que continua ingressat en un centre psiquiàtric, ha rebut el permís pertinent per poder celebrar Nadal en família.

Un pas endavant en la seva recuperació després d'emportar-se una dura garrotada que tirava per terra els seus plans.

José Fernando Ortega
José Fernando Ortega | GTRES

El jove planejava tornar a casa el mes de juny passat, però el jutge postergava la seva permanència un any més. Serà finalment aquest 2022, si l'evolució de José Fernando és òptima, quan pugui reprendre la seva vida normal.

José Fernando gaudeix el Nadal amb la seva família

De moment, el germà de Gloria Camila sí que ha pogut passar la nit de Nadal amb la seva família.

Segons han revelat, «José Fernando ha sopat només amb el pare i la germana». Va ser un sopar «agradable i emotiu» malgrat les circumstàncies.

A més, asseguren que el noi es va emocionar en alguns moments. «Ortega va estar molt content tot i estar preocupat pel petit i la seva dona. Tenir el seu fill al costat és un orgull i està desitjant que José Fernando obtingui la llibertat».

Gloria Camila i José Fernando Ortega
Michu li ha deixat anar un xic a la seva cunyada, Gloria Camila Ortega | Instagram

Segons una font propera a la família, en aquesta reunió es va parlar de Michu, l'exparella de José Fernando i mare del seu fill.

Encara que van trencar fa uns mesos, la nora d'Ortega Cano va revolucionar el panorama.  La polèmica creixia després de concedir una entrevista en què assegurava que estava planejant el casament amb el jove.

Un fet que la família desmentia del tot i que provocava un nou conflicte amb Michu. Sembla que José Fernando «es va molestar amb el tema del casament i de Rocío Carrasco. No entén per què va haver de dir aquestes coses Michu quan no és veritat i mai no es va parlar de casament. Ell està del costat de la seva família».

José Fernando i Michu
José Fernando i Michu | CEDIDA

De moment, tot sembla indicar que el germà de Gloria Camila també gaudirà en família de la nit de Cap d'Any i «els primers dies de gener» tornarà al centre psiquiàtric.

El que queda clar és la seva evolució és «més favorable que fa uns mesos«. «A la clínica ha descobert, a través dels tallers, el que realment l'omple i el motiva».

«Ja des d'abans d'entrar-hi, ell sempre va demostrar que era bo en informàtica», expliquen aquells que el coneixen.

Després de sortir del centre, la seva intenció seria «recuperar el temps perdut amb Rocío, la seva filla, poder veure-la i abraçar-la tant com vulgui i no només quan tingui permisos. Veure-la a través d'una videotrucada no ha estat fàcil».

Gloria Camila ha parlat sense embuts de la seva adopció
L'arribada dels nens va ser una gran alegria per a la família, | GTRES

Sens dubte, tenir el seu fill al seu costat és el millor regal que podria rebre el dretà en aquestes dates tan especials.

Això, malgrat el gran disgust que s'enduien durant la nit de Nadal. Ana María Aldón es veia obligada a confinar-se amb el seu fill petit, José María, després que comencés a tenir febre.

«Amb la il·lusió que tenia de veure el Pare Noel i al final estem a l'hospital a 39,5 graus de febre», lamentava la col·laboradora de 'Viva la vida' a les xarxes socials.

Per culpa de la pandèmia, van haver d'esperar que li fessin una PCR. «Em passo per aquí per dir-vos que estem el nen i jo tancats a l'habitació, esperant el resultat de la prova».

«Fins que no el tinguem no ens podem asseure tots a taula. Els altres tenim test d'antígens negatiu, però el nen té 39,5 de febre. De moment, precaució», explicava. Poc després, el nen donava positiu.