Julián Muñoz i Rocío Carrasco

Julián Muñoz sembra el caos a Telecinco i posa en perill Rociíto: «Obsessionada»

Isabel Pantoja es podria veure molt perjudicada per aquestes declaracions que donarà de Julián Muñoz

Julián Muñoz respondrà totes les preguntes sobre la seva tempestuosa relació amb Isabel Pantoja en un programa especial de Mediaset a càrrec de Paloma García-Pelayo.

 

El condemnat pel cas Malaia parlarà i donarà la seva veritat sobre els anys que va passar amb Isabel Pantoja. Una altra nova docusèrie que se suma a la de Rocío Carrasco de la primavera passada.

Mentrestant, a les xarxes socials, Telecinco ha rebut nombroses crítiques i acusen el grup de comunicació d'intentar enfonsar la tonadillera.

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz parlarà clar sobre la relació passada amb Isabel Pantoja. | GTRES

«Mediaset utilitzarà el lladre de Julián Muñoz per assotar Isabel Pantoja, la cadena dels 'valors', això de '12 meses, 12 causas', allò de 'Stop acoso mediático'... I una merda! Amb això no feu més que demostrar la vostra maldat». Així s'ha expressat un usuari de Twitter molt enfadat després de veure el tràiler de la nova docusèrie.

Altres tuiters també han opinat que s'estan sobrepassant tots els límits contra Pantoja. «Isabel Pantoja donant més feina que l'INEM», publicava un usuari de forma irònica.

Crítiques per la docusèrie contra Isabel Pantoja: «Obsessionada amb Rociíto»

«Telecinco donarà veu en un documental a Julián Muñoz, delinqüent condemnat a presó per delictes com suborn. També malversació de fons públics, prevaricació urbanística (entre altres coses), per continuar linxant Isabel Pantoja. El feminisme de Mediaset, '12 meses 12 causas' o un altre aquelarre a Isabel Pantoja», van escriure altres a la coneguda xarxa social.

Paloma García Pelayo al programa de televisió 'Aquellos maravillosos años' a Madrid el dimecres 23 d'octubre de 2019
Molts tuiters afirmen que Paloma García-Pelayo està «obsessionada amb Rociíto». | GTRES 

Al seu torn, la periodista Paloma García-Pelayo ha rebut crítiques ferotges a les xarxes socials. Molts han tret a la palestra que faci aquesta entrevista sobre Isabel Pantoja després de ser una de les grans defensores de Rocío Carrasco. Rociíto va denunciar a la televisió haver patit maltractaments i ara la gent creu que Paloma hauria de ser més considerada amb aquesta altra dona famosa.

«Aquesta dona està obsessionada amb Isabel Pantoja i ho sap. La feminista García-Pelayo traient merda d'una altra dona», deia un usuari.

'No es hora de la venganza, es hora de la verdad': és el títol del programa de Mediaset per treure a la llum els secrets més grans de l'exalcalde de Marbella. Per ara, no s'ha confirmat cap data d'emissió. «Li dic a ella i a la cara», avisa Julián Muñoz a l'avançament.

Isa Pantoja reacciona a les imminents paraules de Julián Muñoz

Al seu torn, Isa Pantoja ha volgut opinar sobre tot a 'El Programa de Ana Rosa', on no ha perdut el temps per carregar contra l'exparella de la seva mare. La peruana no entén per què ha decidit parlar ara sobre la seva mare Isabel Pantoja i sorprèn que faci negoci amb la relació que va tenir amb la tonadillera.

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Julián Muñoz carrega contra Isabel Pantoja a l'entrevista que li ha concedit a Mediaset. | GTRES

«Suposo que parlarà de la relació amb la meva mare i on ho va desembocar tot. Jo no sé res del que dirà, perquè era molt petita», ha dit Isa. No es vol mullar més del que sap sobre el que Muñoz expliqui en aquest testimoni.

A més, la noia ha admès que no entén la raó per la qual Muñoz parla d'una cosa que va quedar al passat.

«La meva mare ho ha passat força malament perquè des del primer moment que estaven junts la premsa se li va tirar a sobre, va ser un calvari». Així s'ha explicat la col·laboradora, fent palès que la seva mare patirà molt en veure aquesta entrevista sobre la seva vida.