Gloria Camila

Gloria Camila toca fons: «Estimo més el meu gos que a moltes persones»

La filla d'Ortega Cano ha explotat a les xarxes socials

Un cop més, Gloria Camila s'ha vist obligada a denunciar públicament l'assetjament que pateix a les xarxes. Els atacs que rep diàriament cada vegada són més. De fet, ha denunciat més d'una ocasió la persecució, i una vegada ho va fer arribar a la policia.

En alguns dels últims comentaris que Gloria Camila ha rebut, li han dit que és una «vergonya de filla postissa», una «maleducada» i una «llepaculs» i que el seu pare és un assassí.

Precisament per això, la filla d'Ortega Cano ha dit prou. Així, ha lamentat que, encara que «últimament ens lamentem de successos horribles, de l'odi que hi ha a la societat i de la poca humanitat a les xarxes, veig que molts que prediquen, ho fomenten alhora».

Gloria Camila a la gala de 'Supervivientes'
Gloria Camila no pot més i diu prou a l'assetjament a les xarxes | GTRES

Segons Gloria Camila, «no avancem com a societat ni com a persones». Per això, tal com ha explicat, «de vegades dic que estimo més el meu gos que algunes persones, perquè vivim en una societat de merda». «Queda molt per avançar, ja que darrerament passen coses horribles», ha conclòs.

«Si no intentem canviar cadascú, no avancem. Rebre missatges així cada dia genera impotència i és una manera de llevar-se els matins que et consumeix», ha advertit Gloria Camila. Per això, ha recordat que «quan escriviu un missatge, penseu com el rebrà l'altra persona».

Gloria Camila i Rocío Flores amb mascareta durant l'homenatge a la seva àvia, Rocío Jurado
Rocío Flores també ho ha denunciat públicament | GTRES

La col·laboradora de 'Ya son las ocho' assenyalava, contundent i esgotada, que havia de repetir una vegada més el mateix discurs. «Torna a denunciar públicament l'assetjament, els insults, les faltes de respecte i les ofenses constants que rebo a les meves xarxes socials», ha explicat.

Mentre que des del 'Programa d'Ana Rosa' coincidien que «hi ha una llacuna legal molt gran en tot això, s'hauria de començar a prendre mesures» i han subratllat la gravetat de molts comentaris que es dirigeixen a les figures públiques. A més, Gloria ha demanat al seu assetjador més gran que la deixi en pau.

Gloria Camila parla clar sobre l'assetjament que pateix a les xarxes

La filla d'Ortega Cano no és l'única a qui ha tocat fer front a aquest tipus de situacions. En concret, la dona del torero, Ana María Aldón, també va explotar contra els seus detractors. Una usuària li va recomanar que es dediqués «a fregar escales, gandula». 

La col·laboradora de 'Viva la Vida' va respondre públicament a través de les seves stories i escrivia que «si pretens ofendre'm, insultar-me o denigrar-me, tens feina».

Ana María s'ha emocionat al plató de 'Viva la vida'
Ana María Aldón responia als detractors | Telecinco

En aquest missatge, Aldón va oferir el seu suport a «totes les dones que cada dia s'aixequen a netejar i fregar escales». I així, es tornava a dirigir a la usuària que l'havia atacat per retreure-li que aquesta és una feina «molt més digna que la teva».

Rocío Flores
Primer pla de Rocío Flores | Mediaset

Una altra que ha hagut d'aguantar i també ha denunciat els atacs a les xarxes és Rocío Flores. Sobretot, des de l'emissió de la docusèrie de la seva mare, Rocío Carrasco, i el relat de l'episodi de maltractaments que va viure per part de la jove quan només tenia 15 anys.

Així, Rocío explicava que al llarg dels últims mesos ha rebut missatges les vint-i-quatre hores del dia i cada dia de la setmana. Parlava de trucades, missatges, amenaces i «autèntiques barbaritats», i advertia que «tota aquesta mena de coses que es diuen de mi a les xarxes al jutjat, des del primer fins a l'últim».