Primer pla de Bertín Osborne

Bertín Osborne i el problema de salut que l'ha apartat dels seus fills aquest Nadal

Bertín Osborne revela el calvari que ha viscut per Nadal sense poder veure els seus fills

Bertín Osborne s'ha sumat a la llista de famosos que s'han contagiat de coronavirus en aquestes dates. Òmicron ha deixat nombrosos positius i ara ha estat el cantant de Jerez qui ha parlat sobre la malaltia que li ha amargat el Nadal.

 

Antonio Resines, Ana María Aldón, Violeta Mangriñán, Carmen Borrego són altres dels famosos que s'han contagiat de coronavirus. Cada dia, Sanitat notifica milers de positius a Espanya i els famosos també en formen part.

El cantant ha viscut un 2021 molt dur a nivell personal. La seva separació amb Fabiola i una suposada relació amb Chabeli Navarro han posat el focus sobre ell, però actualment el seu desig més gran és recuperar-se del tot.

«He passat el Nadal, sol a casa confinat amb coronavirus»

«He passat el Nadal sol, a casa confinat amb coronavirus, Nit de Nadal, Nadal i tot sol. Em posaven el menjar a la cuina i se n'anaven. Avui m'han donat l'alta, encara amb una mica de tos i res, doncs molt bé», ha explicat Bertín Osborne a 'Sálvame'.

Alhora, Bertín ha explicat com ha viscut la soledat del confinament. «Avorrit, organitzant i ordenant la casa durant el confinament. M'he dedicat a la neteja i a l'ordre», ha dit.

Foto de padre e hijo
Bertín Osborne no ha pogut veure els seus fills per Nadal després de contagiar-se del virus. | Cedida

Bertín Osborne té unes moltes ganes de tornar a la seva rutina diària. Per sort, el presentador de 'Mi casa es la tuya' està bé dins de la gravetat. Encara que hagi estat només aquests dies, s'ha convertit en notícia per un fet molt emotiu que no ha passat desapercebuda per als seus fans.

El desig de l'exdona de Bertín Osborne si torna a tenir parella

Bertín Osborne ha protagonitzat el retrobament més especial amb Fabiola Martínez al programa de Toñi Moreno del dia de Nadal.

Bertín i Fabiola mantenen una gran relació després del divorci. La veneçolana ha estat clara sobre allò que desitja per al pare dels seus fills. «M'agradaria que si algú apareix a la vida de Bertín, tingués el mateix respecte amb els meus fills que jo he tingut amb elles», ha revelat davant la presentadora.

A més, les filles de Bertín van parlar sense embuts sobre com van rebre Fabiola Martínez a la família. «La vau acceptar des del primer moment? Us va costar?», va preguntar la periodista de Telecinco. Alejandra, la filla de Bertín i Sandra Domecq, no va trigar a respondre.

Bertín Osborne i Fabiola Martínez
Bertín Osborne i Fabiola mantenen una bona relació malgrat estar separats. | GTRES
 

«El temps ho posa tot al seu lloc»

«A mi em va costar molt», va admetre. Eugenia va contestar així. «Al principi molt bé, però després... No va anar per ella, vaig anar més jo. Va ser just després de morir la meva mare... Però el temps, la veritat, ho posa tot al seu lloc».

Després d'aquestes paraules, Claudia va revelar que Fabiola va arribar a casa el 2001 i la seva mare va morir tres anys després, el 13 d'agost del 2004. «Tot va passar ràpid, la meva mare va morir, al cap de poc es van casar, es va quedar embarassada. Era com si la mare s'acabés de morir i el meu pare estés formant una nova família», va dir.

«Com és normal», va recalcar Alejandra, que va afirmar que Fabiola «es va fer estimar, molt». Per Claudia «tot era un xoc i passava molt ràpid. Això va ser molt difícil per tothom, per mi també, però després ho han sabut fer bé», va sentenciar.