Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega descobreix que li va ser infidel en plena malaltia

El jove descobreix cada cop més secrets sobre la seva família

Ortega Cano viu, amb diferència, un dels pitjors moments de la seva vida. El torero ha vist com el seu segon matrimoni es trencava en qüestió de mesos, a més de l'escàndol familiar que ha anat desfermant Rociíto.

Algunes de les acusacions a què ha de fer front, sobretot aquelles relacionades amb la seva relació amb Rocío Jurado, són realment greus. Carrasco es mostrava implacable a la seva docusèrie a l'hora de parlar sobre el matrimoni entre la seva mare i Ortega Cano.

Foto de José Fernando Ortega
José Fernando Ortega està descobrint molts secrets familiars. | Europa Press
 

Així, la filla de 'La Más Grande' deixava clar que l'artista havia patit molt durant aquest matrimoni. «José no va saber valorar la dona que tenia, amb qui s'havia casat. No s'ha comportat correctament amb ella», li retreia al torero.

De fet, assegurava que Rocío Jurado tenia la ferma intenció de separar-se, però la malaltia es va interposar als seus plans. «Ella decideix un dia que no pot més i que es vol separar i ell ho sabia», sentenciava.

D'aquesta manera, no dubtava a afirmar que Ortega Cano «li faltava al respecte. La meva mare es feia molt petita, no treia el caràcter que tenia perquè no tenia força emocional», explicava sobre les discussions que tenien lloc dins de la seva relació.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Ortega Cano amb el seu fill, José Fernando Ortega. | EUROPA PRESS
 

A més, segons Carrasco, el torero feia coses que no havia de fer d'amagat. «La meva mare em va trucar un dia i em va dir que li havien contactat per dir-li que tenien material sobre Ortega i em va dir que ho havia comprat».

Unes suposades infidelitats sobre les quals ja s'havia parlat a diversos programes de televisió. Concretament, era Kiko Matamoros el que revelava certa informació sobre aquest tema a Sálvame.

Les infidelitats passen factura al matrimoni d'Ortega Cano

«Tinc molta informació sobre Ortega Cano», començava dient l'ex de Makoke. «Estant Rocío malalta, de tornada del primer viatge, Ortega Cano va anar darrere de María de Mora i se'n va anar a casa seva a prendre 'el te de les cinc'», apuntava, donant el nom de la dona en qüestió.

«Van tenir diverses trobades, fins que, un dia, després 'del te de les cinc', l'aborda quan ella va cap al seu dormitori», acusava d'aquesta manera el pare de Gloria Camila i José Fernando.

Tot i això, sembla que després de diverses trobades amoroses «ella es va desencantar en veure la seva postura. Ell va deixar d'agradar-li a ella. Quan la va abordar a traïció, va ser el final».

José Ortega Cano i Rocío Jurado en un photocall
El matrimoni d'Ortega Cano i Rocío Jurado no era tan idíl·lic com volien aparentar. | Cedida
 

Una situació que la mateixa María de Mora confirmava personalment un temps després, l'octubre del 2012. «Una vegada va passar el que ha dit Kiko, però no va passar res més», explicava. «Parlàvem de tot, menys de la malaltia d'ella. La sensació que em produïa quan veia Ortega és que aquell matrimoni no era tan idíl·lic».

D'altra banda, tot sembla indicar que Ortega Cano tornava a repetir el mateix patró amb Ana María Aldón, a qui suposadament li va ser infidel quan ella estava embarassada.

José Ortega Cano
Ana Rosa Quintana entrevista Ortega Cano. | TELECINCO
 

Patricia Donoso, amiga de la família i suposada amant, apareixia a la televisió disposada a explicar-ho tot. L'advocada explicava que, tot i que no van arribar a intimar, sí que hi va haver unes clares intencions per part del torero.

«Tot va començar amb un festeig, ell és així», assegurava. «No va passar res més perquè jo li demano un favor a l'AVE, l'endemà escolto l'entrevista i parlava de la seva dona. Ja n'hi ha prou».

D'aquesta manera, Donoso decidia posar fi al seu breu idil·li amorós i va voler remarcar que en aquell moment Ortega Cano «no estava casat, estava convivint amb ella». A més, no van arribar a tenir una relació sexual completa «perquè em semblava un insípid, un groller».