Primer pla de José Fernando Ortega amb la cara seriosa

José Fernando Ortega va explicar fa anys com era la vertadera Ana María Aldón

El fill d'Ortega Cano no va tenir objeccions a explicar com era ella

José Fernando Ortega, amb 30 anys, és a les portes de recuperar l'anhelada llibertat a la seva vida. Ingressat en un centre psiquiàtric des de fa sis anys, el fill d'Ortega Cano compta els dies per rebre l'alta. Mentrestant, el jove ha vist com el seu pare trencava la seva relació amb Ana María Aldón, de qui José Fernando va parlar fa algun temps per donar la seva opinió d'ella.

Va ser a finals de 2012 quan José Fernando es va posar davant les càmeres del 'Deluxe' per parlar d'aquella que va ser dona del seu pare. Una època en què havia estat expulsat de l'escola on estudiava per les reiterades faltes d'assistència a classe. El fill de Rocío Jurado, el menys mediàtic del clan, responia les preguntes sobre la seva vida i la seva família.

El fill d'Ortega Cano va explicar davant les càmeres com veia Ana María Aldón

Aleshores, el torero Ortega Cano havia començat la seva relació amorosa amb una desconeguda, Ana María Aldón. Preguntat per la seva opinió sobre la parella del pare, el jove va reconèixer que era bona. «Hem congeniat molt, és molt bona persona».

A més a més, José Fernando es mostrava feliç amb el fet de tenir un nou germà, referint-se al fill que esperava Ana María amb el seu pare. «Al meu pare el veig amb més il·lusió, abans estava més decaigut per com l'atacaven a la tele», va reconèixer.

D'aquesta manera, José Fernando assegurava que la seva relació amb Ana María Aldón era bona. Davant la pregunta sobre què li semblava que ella sortís amb el seu pare, no va dubtar a respondre que el torero estava en «tot el seu dret» de refer la seva vida novament. «Em sembla bé que tingui amor perquè ho estava passant molt malament i ara té el seu refugi», va explicar.

Muntatge de fotos de primer pla d'Ana María Aldon i José Fernando Ortega, tots dos amb rostre seriós
José Fernando va deixar clar com era per a ell Aldón quan va començar la seva relació amb el seu pare. | España Diario

D'aquella xerrada va sorprendre que José Fernando acudís amb un braç enguixat. Molts van pensar que la seva lesió es devia a cert enfrontament amb el pare. Tot i això, ell ho negava encara que admetia que la discussió va existir: «No va ser per una baralla amb el meu pare, va ser d'un cop de puny», concloïa.

Davant la insistència de l'entrevistador, José Fernando ho va deixar clar: «Vam tenir una discussió i es diuen coses que no vols dir. Va ser un error i ja està arreglat». Una explicació amb què va acabar amb els rumors que apuntaven a l'extorero Ortega Cano.

José Fernando compta els dies per recuperar la llibertat tan desitjada

El fill de l'extorero ha passat gairebé un terç de la vida tancat complint condemnes per certs delictes comesos. Roman al Centro San Juan de Dios, de la localitat madrilenya de Ciempozuelos. Una ordre judicial el va portar a l'àrea d'atenció psiquiàtrica dins del departament de salut mental com a mesura substitutiva de les condemnes acumulades.

Després d'anys d'internament en què no podia sortir del centre, el jove ha anat superant diferents etapes. Va ser el 2019 quan va obtenir el seu primer permís de cap de setmana per retrobar-se amb la seva família. Fora l'esperaven, a més del seu pare i la seva germana, també la seva parella i la filla de tots dos, María del Rocío.

Foto familiar de José Fernando Ortega amb Michu i la seva filla
José Fernando és pare d'una nena fruit de la seva relació amb Michu. | Cedida

Ara, a punt de recuperar la llibertat, José Fernando ha vist com s'ha trencat la seva relació amb la mare de la seva filla. A més, d'altra banda, el seu pare s'ha divorciat d'Ana María Aldón.

El torero, que defineix el seu fill com «un noi fantàstic, una gran persona i bo», està desitjant que José Fernando definitivament prengui les regnes de la seva vida. Ell estarà al seu costat fent «tot el possible per donar-li tot allò que necessiti».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!