Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
José Fernando Ortega

José Fernando Ortega i el vídeo de la baralla que fa plorar a la dona que estima

José Fernando coneix ben bé la seva família

José Fernando Ortega no està passant per un bon moment a la seva vida. Aquest estiu havia de rebre la seva alta mèdica definitiva. Després de cinc anys ingressat en un centre psiquiàtric, el germà de Gloria Camila pensava que aquell 2022 seria l'any en què se li permetria tornar a casa.

Així ho esperava tota la família. De fet, ja havia tingut alguns permisos per estar amb els seus. Per Nadal o l'aniversari de la seva germana, José Fernando va poder sortir i acompanyar la família durant uns dies.

Les notícies que es van donar apuntaven que ara es produiria la seva alta definitiva, però finalment estarà un any més ingressat al centre. Les causes d'aquesta prolongació de la seva estada es desconeixen, encara que el missatge ha arribat acompanyat d'altres consideracions.

José Ortega Cano amb el seu fill
José Fernando Ortega ha de seguir al centre psiquiàtric. | EUROPA PRESS

Des del Centre de San Juan de Dios, destaquen la bona conducta del jove i la seva ferma voluntat de seguir amb el tractament per recuperar-se definitivament.

Aquesta bastonada familiar se suma a tots els problemes pels quals està passant actualment la família Ortega-Aldón. El fet que José Fernando tornés a casa hagués suposat un bàlsam i un motiu per intentar recuperar la pau familiar. No ha passat i tot segueix deslligat a casa de José Ortega Cano.

José Fernando i les imatges de fa anys que no aconsegueix oblidar

José Fernado Ortega és conscient de la batalla que s'està lliurant a casa seva. La seva madrastra està a punt de trencar amb el seu pare i la seva germana, Gloria Camila, hi té prou a veure.

Aquest cap de setmana, la germana de José Fernando, ha debutat a Ya es Verano, un nou programa de Telecinco, intentant posar una mica de pau al conflicte familiar. Menys de 24 hores abans era la seva germanastra Gema qui la posava verda a Deluxe.

Així doncs, fa setmanes que José Fernando no aconsegueix comprendre què fan tots als platós de televisió defensant la privadesa i la discreció familiar. La veritat és que la Glòria ha demostrat una vegada més un fet que Ana María ja en deia fa més d'un any. Aleshores, les coses eren molt diferents i la crisi de parella pràcticament no s'intuïa.

A un vídeo que posava Ana María Aldón sobre la trajectòria de Gloria Camila, ella no tenia dubtes. «Glòria és una lleona defensant els seus, especialment el seu pare i el seu germà. Per aquí no passa, es menja qui estigui al davant».

Opinava així davant les imatges d'una Glòria adolescent, embolicant-se a cops al carrer amb una altra noia. Insults, cops i estrebades que Gloria propinava a aquesta noia que suposadament havia insultat. Era l'època en què Ortega Cano era a la presó i quan José Fernando estava ficat en embolics importants.

Gloria Camila sempre pendent de José Fernando

La veritat és que Gloria Camila ha tingut una adolescència difícil. L'atropellament que el seu pare va protagonitzar, el va portar a passar entre reixes una temporada. També el seu germà ha tingut problemes diversos que l'han conduït a un centre psiquiàtric.

Davant d'aquestes vicissituds, la tia de Ro Flores sempre ha mantingut un fort escut protector per aturar tots els cops que poguessin recaure en les dues persones més importants de la seva vida. Ana María Aldón ha format part d'aquest nucli familiar que s'ha protegit durant molt de temps, però actualment sembla que la unitat s'ha esquerdat del tot.

La mateixa energia que Gloria mostra en aquest vídeo de joventut, la continua tenint per protegir José Fernando i el seu pare. I si 'l'enemic' és dins de casa, caldrà treure'l, de grat o per força.