Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores

Olga Moreno aconsegueix separar a Rocío Flores d'una persona fonamental

Olga estaria sortint amb una persona del seu entorn

Olga Moreno és una dona lliure des de fa gairebé un any. A través de la premsa s'assabentava que el seu marit mantenia una relació amb Marta Riesco. Així es posava punt final a una relació que es va allargar durant dues dècades.

Durant els últims mesos, ella ha patit en silenci les infidelitats d'Antonio David. Això no va impedir que gaudís de la seva solteria i que, fins i tot, tingués algun idil·li, segons recullen alguns mitjans. Però des de fa unes setmanes circula un rumor pels passadissos de Mediaset que cada cop comença a prendre més força.

Tot apunta que Olga tindria un amic molt especial, i que, fins i tot, seria també molt proper a Rocío Flores. És habitual que recorri a ella per compartir confidències, rialles i preocupacions. Està disponible a qualsevol hora per a tot allò que necessiti.

Fa temps que se'ls veu junts, per això, no es considera gens estrany que aparegui al seu costat. En realitat, tenen una coartada per estar tan units. Es tracta d'un motiu professional.

Això, d'alguna manera, els permetria viure el seu idil·li amb total discreció, sense suportar la pressió dels mitjans, com recull Informalia. En multitud d'ocasions han aparegut junts a la televisió i a les revistes, per la qual cosa ningú no sospitaria d'ells com a parella.

Olga Moreno a un photocall
Olga Moreno podria estar il·lusionada amb un home. | Europa Press
 

S'especula amb la possibilitat que l'empresària sevillana mantingui una relació amb el seu representant, Agustín Etienne. Durant els últims mesos s'ha convertit en el seu suport més gran. No l'ha deixat mai sola en els moments més crítics.

Assenyalen que l'acompanya a tots els compromisos que té, una cosa que no és habitual amb la resta de representats. Sol fer el mateix amb Rocío Flores, a qui també li porta els assumptes professionals, però no en el cas d'altres famosos.

Cada vegada que Olga Moreno va a qualsevol espai de Telecinco ho fa amb la seva companyia. Les alarmes van començar a saltar fa un temps quan se'ls va poder veure junts algun cap de setmana. La relació entre ells va més enllà del que és purament laboral.

En algun moment, l'ex d'Antonio David va necessitar desfogar-se amb algú. I l'Agustín era la persona que tenia més a prop i que possiblement millor l'entenia.

Fa un temps, a Viva la vida assenyalaven que ella estava «renovada en tots els àmbits». La dona que «veiem abans no té res a veure amb la d'ara, ha girat full, surt i entra amb qui vol». Així ho explicava la periodista Marina Esnal.

La van animar a dir tot allò que sabia, però no tenia confirmat el rumor. Emma García ho aclaria tot. «No cal estirar el fil perquè tot queda a prop, hi ha rumors sobre que està feliç en tots els sentits», va dir.

Olga Moreno està encantada

Olga Moreno manté una estreta relació amb Agustín des de fa temps. De fet, més d'una vegada ella s'ha quedat a casa del seu representant cada vegada que venia a la capital. Per la mateixa opció es decantava Antonio David quan no es volia desplaçar al domicili de la seva xicota.

Agustín Etienne és un desconegut per a la majoria del públic, però al món del cor el seu nom fa temps que ressona. Va ser la mà dreta de Toño Sanchís i durant uns anys va mantenir un idil·li amb Arantxa de Benito.

Olga Moreno
Jorge Javier i Olga van intentar evitar-se. | Mediaset
 

En el cas de l'empresària sevillana, ell es va ocupar dels negocis quan va participar a Supervivientes i la va animar a fer exclusives. També va donar suport a la seva negativa a coincidir en un plató amb Jorge Javier Vázquez.

Olga Moreno no volia patir els menyspreus en directe del presentador. Això els va portar a signar un contracte amb la productora per evitar el badaloní. Van perdre uns quants diners per aquesta decisió, però entenen que va valdre la pena.