Primer pla d'Imanol Arias seriós.

Imanol Arias preocupa als seus hereus en explicar què passa amb l'entrada a presó

Imanol Arias ho explica tot

Imanol Arias ha deixat tots els seus éssers estimats molt preocupats després d'explicar-los què ha passat amb la seva entrada a la presó.

Des de fa molts anys aquest conegut actor té greus problemes amb l'Agència Tributària. Després que se l'acusés de frau fiscal, aquest intèrpret està en espera de judici. Encara no se sap la data en què es produirà aquesta vista, però si no surt absolt, podria enfrontar-se a una condemna de 32 anys de presó i una multa que oscil·laria els 10 milions d'euros.

Ara, i després de les seves polèmiques paraules sobre la sèrie Cuéntame cómo pasó, Imanol Arias ha volgut explicar quina és la situació real sobre els seus problemes amb Hisenda.

Imanol Arias resol tots els dubtes

Imanol Arias no veu el dia que s'acabi aquest malson d'una vegada per totes. Per això, ha decidit que ja és hora d'explicar com està la situació fiscal.

Fa aproximadament un any, el de Riaño va anar al plató d'El hormiguero per parlar, entre altres coses, dels seus problemes amb Hisenda.

Durant la seva entrevista, l'actor va assegurar que segueix esperant que la Justícia es posi d'acord sobre com procediran amb el seu cas, ja que, avui dia, ja està al dia amb tots els seus deutes.

Imatge d'Imanol Arias i Ana Duato actuant a la sèrie Cuéntame cómo pasó
Imanol Arias i Ana Duato al punt de mira d'Hisenda. | RTVE

«Tinc els meus deutes liquidats, segons Hisenda, per tant, no dec res de diners, només em castigaran com un nen dolent», va començar explicant Imanol Arias. «No sé si em pegaran amb una regla, una bufetada o em posaran a la presó. No crec, perquè sembla que no hi ha matèria. Així que estic esperant tranquil…».

Imanol Arias ataca amb duresa Cuéntame

Un altre dels temes que han col·locat Imanol Arias a la palestra han estat les seves dures i inesperades declaracions sobre la seva participació a Cuéntame cómo pasó.

El darrer 9 de juny, i després de més de 20 anys, el mític Antonio Alcántara i la resta de personatges es van acomiadar de tots els seus seguidors després de l'emissió de l'últim capítol de la temporada 22. Tot apuntava que la cancel·lació d'aquesta mítica sèrie de TVE es va produir per la baixada d'audiència que han experimentat durant les darreres entregues.

Un dia abans d'emetre's l'episodi final d'aquesta ficció, Imanol Arias va acudir al programa de TeleBilbao, La Kapital, per parlar, entre altres coses, de la cancel·lació de Cuéntame. Segons l'actor, la culpa que passés això la té la mateixa cadena. «Quan van treure la publicitat de la televisió, jo sempre vaig dir que era la mort», va assegurar molt contundent.

«No es pot justificar, perquè si li treus publicitat cada cop té menys espectadors i 1.700 milions de pressupost. I 9.000 persones que jo he vist que no fan res, que sobren».

«Per què Cuéntame no es fa amb treballadors de televisió? Per què no fan cap sèrie amb aquests treballadors que estan contractats?», va preguntar Imanol Arias en veu alta.

«Com venim els de fora, publiquen el sou dels de fora de la televisió. Per què no publiquen els de dins que no fan res? […] És insuportable estar en aquesta cadena. Jo espero no tornar en molt de temps a res públic en aquest país», va aclarir a continuació.

Sens dubte, però, el que va impactar més de l'entrevista d'Imanol Arias van ser les paraules que li va dedicar al Govern Socialista. Segons l'actor, van ser els únics responsables de la cancel·lació de la sèrie.

«En el primer capítol d'aquesta temporada de Cuéntame, va sortir Narcís Serra a Moncloa, dient que traguessin el metge per justificar la mort d'una etarra per evitar això de Roldán», va començar explicant.

«I algú del consell socialista, una dona que cobra 7.500 euros al mes, va dir: "Cal tallar el cap a aquests" perquè comencem a explicar una història que és molt dolenta per al PSOE […]. I així va ser, tres setmanes després van dir que acabéssim».