Primer pla de Nacho Palau passejant pel carrer

Nacho Palau decideix desaparèixer sense avisar i els seus fills ja saben perquè

Palau no va anar a la gala final de 'Supervivientes'

Nacho Palau va ser una de les grans revelacions de l'última edició de Supervivientes. Qui va ser parella de Miguel Bosé va aconseguir arribar fins a la final amb serioses opcions d'emportar-se el premi. Tot i això, l'audiència el va deixar en una tercera posició.

Hi havia especial interès per veure'l en el debat de diumenge amb la resta dels seus companys. Tot i això, no va poder assistir a l'espai. Hi va haver un motiu de pes que el va obligar a absentar-se.

Pel que sembla, Palau va patir un problema de salut, com va confirmar Carlos Sobera només començar la gala. «Està indisposat», va dir el presentador basc. Es tractava d'un contratemps provocat per una al·lèrgia, però «no és res greu», va afegir en un intent per tranquil·litzar els seus seguidors.

«No hi ha els 16, en falta un», començava apuntant el comunicador. Aprofitava l'ocasió per enviar-li «una forta abraçada i esperem que es recuperi». La resta de participants no es va voler perdre la cita.

En qualsevol cas, el ceramista també va voler pronunciar-se sobre els fets i va aprofitar les xarxes socials per posar al dia els seus fans. Va explicar que per aquest motiu no va poder rendir al màxim a la gala final. També va ser la raó per la qual se'l va poder veure amb el rostre més inflat.

Nacho Palau a 'Supervivientes'
Nacho Palau no va poder assistir a l'última gala. | Mediaset
 

Ha aclarit que «després de tant esforç no estava ni al cinquanta per cent. Estava medicat amb un corticoide per aquesta reacció al·lèrgica», ha apuntat molest. Li hauria agradat competir contra els altres dos finalistes en igualtat de condicions.

Aquest problema de salut li va impedir mostrar la seva millor versió. És una cosa que no aconsegueix treure's del cap, encara que es mostra molt orgullós pel seu concurs al reality.

Nacho Palau està sorprès per l'afecte del públic i per tot el suport rebut durant aquestes últimes setmanes. De fet, no va dubtar a demanar disculpes als seus seguidors. Aconseguia un bon tercer lloc, per darrere només d'Alejandro Nieto i Marta Peñate.

Després de més de tres mesos a Hondures, l'exparella de Miguel Bosé tornava a València per retrobar-se amb els seus. En concret fins a Chelva, on resideix. Durant aquests primers dies a Espanya s'ha mostrat molt actiu a les xarxes socials.

«Camí a casa. He desitjat tant que arribés aquest moment!», va apuntar. També compartia l'emotiu retrobament amb una persona molt especial a la seva vida: la seva mare.

Només veure's es van fondre en una afectuosa abraçada. Han passat més de 100 dies separats.

Durant la final del concurs es va mostrar molt content amb el seu paper a l'illa. Li va voler dedicar aquesta tercera plaça «als meus fills, perquè ho he fet per ells».

Nacho Palau es va donar a conèixer davant del públic

Nacho Palau es quedava a les portes del triomf final. Tot i això, admetia que «no m'ha fet ràbia perdre en absolut. Les últimes setmanes han estat meravelloses», confessava.

Va arribar a l'illa sent pràcticament un desconegut. Es va mantenir sempre a l'ombra de Miguel Bosé, amb qui va sortir gairebé dues dècades. El seu nom va començar a sorgir amb força a finals del 2018.

Imatge de Miguel Bosé i Nacho Palau.
Miguel Bosé amb Nacho Palau, en una imatge d'arxiu. | Europa Press
 

Va ser quan va començar la batalla legal per la custòdia dels seus quatre fills. Els dos grans resideixen amb el cantant a Mèxic, mentre que els altres dos ho fan a Espanya amb el valencià.

Després del seu pas pel reality, Nacho Palau podria iniciar una nova carrera a la televisió. Fa uns dies ja es va revelar que se li podrien obrir les portes de Sálvame de cara a la nova temporada.