Primer pla de María Jose Campanario

María José Campanario, inquieta en saber què ha fet Andreíta amb la seva herència

Campanario és testimoni del distanciament dels mitjans

María José Campanario viu una de les millors etapes de la seva vida. Des que va donar a llum a Hugo, el seu tercer fill en comú amb Jesulín de Ubrique, s'ha mantingut allunyada dels mitjans per oferir-li la màxima seguretat possible al petit.

En realitat, el matrimoni ja va deixar entreveure que no protagonitzarien una portada al seu fidel mitjà Hola!, com ja ho havien fet amb els anteriors embarassos. I és que el motiu seria que volien preservar la identitat del nen, a més que l'advocat de la família els havia aconsellat no mostrar-ho en públic.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
María José Campanario i el seu marit haurien decidit pel bé del nounat allunyar-se de les càmeres | Europa Press

Per això, van optar per seguir les seves recomanacions i allunyar-se del focus mediàtic. La veritat és que així ha estat perquè des del naixement del fill de Jesulín, res se n'ha sabut, tant del petit com de la dentista.

No obstant això, per part del torero, va reprendre la seva tasca al món dels bous i va protagonitzar un gran escàndol amb la seva tornada. De l'altra banda, María José està decidida a no deixar-se veure públicament amb el nen, encara que tot indica que no és l'únic membre del clan Janeiro que ha pres aquesta dràstica elecció.

María José Campanario descobreix que dos familiars han rebutjat el llegat familiar

Durant aquests 20 anys, María José Campanario s'ha anat acostumant a estar a l'ull de l'huracà. Especialment, quan la guerra mediàtica entre Belén Esteban i Jesulín de Ubrique estava al punt més alt. Tot i que el conflicte era únicament entre ells dos, l'odontòloga també va acabar sortint esquitxada.

Tot i això, tot va cessar de la nit al dia i ningú n'ha tornat a parlar. Ara, després de temps en plena calma, María José Campanario ha decidit no estar, de moment, al focus mediàtic. Això sí, aquesta determinació ha estat impulsada arran del naixement del petit Hugo.

A més a més, cal assenyalar que no és l'únic membre de la família que opta per estar aliè als mitjans. De fet, dues persones molt properes a ella ja van seguir el camí de no estar al punt de mira.

Primer pla d'Andrea Janeiro.
La jove no vol ser un personatge públic com els seus progenitors | GTRES

Des que Andrea Janeiro va complir la majoria d'edat, la premsa estava desitjant capturar-ne imatges. I en efecte, va ser així. Belén Esteban i la seva filla arribaven a la festa d'aniversari de la noia envoltada de càmeres i periodistes.

No obstant això, aquesta va ser una de les poques vegades que es va veure Andreíta públicament. I és que, poc temps després, per mitjà dels seus advocats, va expressar als mitjans que volia viure «al més estricte anonimat». De manera que els demanava als pares que ni tan sols esmentessin el seu nom quan fossin preguntats per la premsa.

Per part de la filla de María José Campanar, Julia Janeiro, també va optar per prendre aquesta decisió, ja que no volia que es parlés de la seva vida privada. Tot i això, a diferència de la seva germana gran, la jove 'influencer' va voler tenir un perfil obert a les xarxes , ja que vol dedicar-se al món de les passarel·les.

De manera que les dues germanes haurien decidit no seguir amb l'herència dels seus respectius pares en ser personatges públics. Sens dubte, les dues joves estan disposades a llaurar els seus propis camins; una allunyada completament de la televisió, i l'altra sí que vol estar implicada únicament en l'àmbit laboral.

Andreíta ha renunciat a allò que podria haver heretat del seu pare i està fent servir la seva influència per controlar Belén Esteban. Sí, perquè la col·laboradora és molt més mesurada des que la seva petita ha deixat clar que vol ser anònima.

La veritable relació entre Julia i Andrea Janeiro

Tot i que a la filla de María José Campanario i Andreíta les uneix aquesta elecció, la veritat és que totes dues amb prou feines tenen contacte. Des que el torero va refer la seva vida al costat de l'odontòloga, la filla d'Esteban, esporàdicament, passava el temps amb el seu progenitor i els seus germans.

A més, si a això s'hi afegeix el fet que les germanes vivien a quilòmetres de distància, la relació no era del tot estreta. No obstant això, ara totes dues viuen a la ciutat de Madrid, això sí, de moment, encara no se les ha vist juntes públicament.

Tanmateix, tot apunta que el naixement d'Hugo ha fet que les joves comencin a tenir aquest contacte que tenien de petites. Per això no seria estrany que tant Julia com Andrea Janeiro s'haguessin retrobat en un espai molt més íntim, lluny de la presència dels mitjans de comunicació.