José Fernando Ortega

José Fernando dona la raó a Rociíto i s'allunya de la seva germana després de l'últim

José Fernando descobreix la traïció que ho canvia tot

José Fernando Ortega assisteix impotent a les darreres polèmiques que esquitxen la seva família. Si el documental de Rocío va deixar el seu pare profundament tocat i assenyalat, la seva crisi sentimental amb Ana María no està ajudant a millorar les coses.

Sobretot perquè cada cop van sortint noves informacions que esquitxen tots els membres de la seva família. Especialment a la seva germana Gloria de qui es va revelar el seu enuig quan es va assabentar que tindria un altre germà.

José Fernando Cano emmudeix davant l'últim

Mentre José Fernando segueix ingressat al centre de desintoxicació per deixar enrere les seves addiccions, la seva família es trenca a trossos. Ell, que sempre s'ha portat bé amb Ana María i que mai va interposar-se en la relació amb el seu pare, està totalment descol·locat. I és que no entén què està passant a casa seva i com les coses se n'han anat tant de les mans.

Cada dia surten nous rumors que assenyalen la família del seu pare com a principals culpables de la crisi matrimonial. I part d'aquests rumors han sortit de les informacions que ha tret a la llum l'ex-xicot de la seva germana, Kiko Jiménez.

Gloria Camila i José Fernando
José Fernando s'assabenta de l'última cosa que va fer Gloria | LND

Va ser el col·laborador de Sálvame el primer a assegurar que a Gloria no li va semblar gens bé saber que Ana María estava embarassada. Unes declaracions que va confirmar la mateixa dissenyadora de moda al plató de Viva la vida.

«A Gloria Camila no li feia gràcia que tinguéssim un altre fill junts, no el veia», confessava de manera contundent. Un cop més, era la germana de José Fernando la qui intercedia en el matrimoni per evitar que decidís ampliar la família.

Primer pla de perfil de José Fernando
José Fernando Ortega emmudeix en conèixer que Gloria va trair Rocío | Europa Press

Però no contenta amb això, a la col·laboradora de Ya son las ocho encara li quedava per prendre una decisió que no pertanyia a ella. Segons va explicar la dona d'Ortega, va ser Gloria qui va decidir que Antonio David i Olga Moreno havien d'anar al casament amb el torero.

No hi va haver lloc per discutir i així va ser com es va confirmar davant de tots els mitjans l'aliança entre els Ortega i els Flores. I això sabent que José va tenir els seus més i menys amb l'exguàrdia civil arribant a acusar-lo d'haver maltractat Rocío Carrasco.

José Fernando Ortega s'assabenta de la traïció

Així ha estat com José Fernando s'ha assabentat de fins a quin punt influïa (i influeix) la seva germana en el matrimoni entre el seu pare i la dissenyadora. Conscient del mal que la presència d'Antonio David i Olga podia fer-li a la seva germana, Gloria Camila va decidir convidar-los al casament.

De fet, van ser els convidats que més van sorprendre i des de llavors, l'aliança entre Gloria i Rocío Flores es va fer més forta. La germana de José Fernando li va obrir les portes de casa seva de bat a bat a la persona que més mal li havia fet a Rocío. Així, Antonio David entrava de ple, fulminant amb la seva presència qualsevol possible reconciliació entre Gloria, José Fernando i Rocío.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i José Fernando Ortega
José Fernando admet que la seva germana gran tenia raó | Catalunya Diari

Una notícia que confirmava la mateixa Ana María revelant la traïció que va cometre la colombiana cap a Rocío. La dissenyadora acabava d'aterrar a la família i no es va negar que el matrimoni acudís a l'enllaç. Però el que no intuïa era allò que s'amagava darrere d'aquella inofensiva invitació de casament.

No obstant això, ara tot ha sortit a la llum i la col·laboradora de Ya son las ocho es troba en una situació molt delicada. Mentrestant, el seu germà espera amb ganes poder sortir del centre de desintoxicació per poder aportar una mica de calma a la situació personal del seu pare.