Michu i Gloria Camila

José Fernando es retroba amb la seva família

Després d'uns mesos ingressat, el fill de José Ortega Cano ha pogut gaudir d'un cap de setmana amb la seva filla i altres familiars

José Fernando ha aconseguit aquest cap de setmana un permís de l'Hospital San Juan de Dios de Ciempozuelos, on està ingressat des de fa un any i mig, per retrobar-se amb la seva família.

Tot i que Michu, la mare de la seva filla, va negar aquest fet al programa 'Socialité', diferents mitjans de comunicació han confirmat que el fill de José Ortega Cano ha sortit de l'hospital per gaudir de la companyia de la seva família i, en especial, de la seva filla Rocío, que va néixer el maig de 2017.

Proves gràfiques a les xarxes

De fet, la mateixa Michu va aportar proves gràfiques del retrobament a les seves xarxes socials amb imatges on es pot veure la seva parella i la seva filla acompanyades de frases com «Mis amores» .

  • ET POT INTERESSAR: Risto Mejide aconsegueix salvar la seva empresa

Però José Fernando no va estar únicament acompanyat per Michu i Rocío, ja que les xarxes socials també van deixar palès que el fill de José Ortega Cano es va retrobar amb Gloria Camila i Kiko Jiménez, la seva germana i el seu cunyat.

Una tieta orgullosa

Gloria Camila va mostrar estar molt orgullosa de la seva neboda publicant una fotografia amb ella i dient: «Us presento la nena més bonica del món».

Aquestes imatges podrien significar que la presència de la petita Rocío ha aconseguit una millora en la relació entre Gloria Camila i Michu. Una situació similar va passar durant el bateig de la nena, un esdeveniment que va comptar amb l'assistència de Gloria Camila i José Ortega Cano. 

Michu i Gloria Camila
Michu i Gloria Camila mai han tingut una bona relació | CatalunyaDiari.cat

 

En aquella ocasió, no van voler deixar sol a José Fernando en un moment tan especial de la seva vida, ja que el jove va aconseguir un permís per part de l'hospital per estar al costat de la seva fillaTambé es va poder veure entre els assistents a altres familiars com els seus tiets, que sempre han donat suport al seu nebot.

José Fernando i José Ortega Cano
José Fernando i José Ortega Cano sortint dels jutjats | Cedida

 

Un any i mig ingressat

José Fernando va ingressar al centre psiquiàtric el juny de 2017 per problemes amb les addiccions. El seu pare va declarar als mitjans de comunicació recentment que la seva evolució és favorable. «José està molt bé».