Omar Montes presenta la seva nova parella a les xarxes socials

Sembla que la millor manera de superar la ruptura amb Isa Pantoja és trobant una nova il·lusió amorosa
Omar amb la seva nova parella
Omar amb la seva nova parella | TWITTER

Poc temps ha passat des que Omar Montes va trencar la seva relació amb Isa Pantoja, també coneguda com Chableita. Per les imatges compartides al seu compte d’Instagram i de Twitter, fa la impressió que una nova il·lusió ha arribat a la seva vida: una noia morena d’ulls clars, amb qui se'l pot veure passejant o dins el cotxe.

 

La nova relació d'Omar Montes?

Tot i que no hi ha cap certesa de què la noia que apareix amb ell sigui la seva nova parella, segons explica 'La Coctelera' és evident que tenen una bona relació i que hi ha una atracció latent. Una de les frases més misterioses que acompanya una de les seves fotografies és «el cel està bonic».

 

  • ET POT INTERESSAR: Roben tots els estalvis a Omar Montes

 

Existeixen rumors que darrere d’aquestes publicacions hi ha una intenció clara de posar gelosa a Chabelita després de l’episodi que es va viure durant les vacances de la filla d’Isabel Pantoja, quan Omar va dur a terme un fracassat intent de recuperar el seu amor irrompent dins la casa on es trobava Isa Pantoja.

 

Foto de les vacances de Isa Pantoja amb el seu grup d'amics
Foto de les vacances d'Isa Pantoja amb el seu grup d'amics | TELECINCO

 

Chabelita intenta refer la seva vida

Sembla que per a Omar no és agradable que la concursant de 'GH VIP' hagi deixat enrere la seva relació i estigui disposada a obrir nous horitzons i conèixer gent nova. Una mostra d’això és l’intercanvi de missatges que van tindre a Twitter, tot i que no es van mencionar de manera directa. Chabelita va començar la discussió amb el següent missatge: «Jo no vull parlar de la relació que vaig tenir. Si l’altra part vol, està en el seu dret, però no vull que m’utilitzin d’excusa, només vull fer la meva vida».

 

 

Omar no va trigar a respondre: «Si qui està parlant és la mortalla dient que em vol denunciar i que estàs amb ell. Que diu que no es creu que l'endemà d'estar amb ell estaves amb mi, pobre il·lús... però bé, en fi, que a mi no em fiqueu en els vostres muntatges, que prometo que us poseu verds...».

 

Chabelita i Asraf a 'Gran Hermano'
Chabelita i Asraf a 'Gran Hermano' | TELECINCO

 

A més a més, Omar explica que no entén com Isa Pantoja ha canviat tantíssim d’opinió després del que va succeir quan es trobava dins la casa de Guadalix, i quan ella va sortir: «El deixes per fals i ell et deixa davant de tota Espanya. I ara, de cop i volta, súper amics i creus que la gent que ho veu és estúpida. Però no enganyes a ningú, sou els 2 uns falsos i aquí et deixo jo perquè vaig de cara, no per l’esquena com vosaltres».

 

  • ET POT INTERESSAR: L'espectacular canvi físic de Juan Betancourt


Comentaris

envia el comentari