José Fernando Ortega

José Fernando, trist en saber que no pot seguir perquè la policia no ho aconsegueix

José Fernando ha vist com un familiar seu ja n'ha tingut prou

No hi ha dubte que José Fernando Ortega està travessant una època força dura. I és que les constants polèmiques que han sorgit durant els últims mesos dins de la família han provocat que el jove s'hagi allunyat tant com ha pogut del focus mediàtic.

Si bé és cert que al germà de Gloria Camila mai no li ha agradat estar davant de les càmeres, no es pot deslliurar dels mitjans. Sobretot, procura anar amb molt de compte perquè en aquests moments els passos que fa la seva família estan estudiats amb tota mena de detalls.

Precisament, això és el que ha passat amb la seva germana. Des de l'entrevista d'Ana María Aldón a Déjate Querer i de l'emissió de la docusèrie de Rociíto, els Ortega han hagut de fer front, a una gran quantitat de crítiques.

Tot i això, qui s'ha endut tot el pes de l'assetjament ha estat la mateixa Gloria Camila. La influencer, que ja estava acostumada a això, ha hagut de prendre una dràstica decisió perquè les crítiques han augmentat considerablement. Així, Gloria Camila ha triat posar punt final a aquestes crítiques.

José Fernando Ortega
El jove és conscient que hi ha molta tensió dins de l'ambient familiar | GTRES

José Fernando Ortega era conscient que tard o d'hora la seva germana diria «prou» a la situació que està vivint. L'assetjament rebut va començar quan el testimoni de la seva germana, Rocío Carrasco, es va fer públic. Segons la dona de  Fidel Albiac, Gloria Camila va estar directament implicada en el seu «malson».

Per aquest motiu, immediatament, la família de José Fernando va rebre una munió de crítiques que, de fet, encara avui segueix. Tot i això, i malgrat que la imatge de la jove ja estava lleument perjudicada, va començar a empitjorar quan es va posar a carregar durament contra Ana María Aldón.

L'escàndol mediàtic entre totes dues va començar de manera gradual per les intervencions de la dissenyadora i de Gloria Camila a Viva la vida i a Ya son las ocho, respectivament. Totes dues intercanviaven picabaralles en directe en els esmentats espais, però no van arribar a enfrontar-se públicament.

A partir de llavors, han sorgit diversos rumors que indiquen que la germana de José Fernando hauria fet la vida impossible a Ana María Aldón. D'altra banda, també es comenta que la relació entre elles, en aquests instants, és nul·la.

Gloria Camila
La germana de Rociíto, cansada de l'assetjament que rep, ha pres una decisió important | Instagram

Per tot això, les xarxes socials de Gloria Camila estaven plenes de comentaris negatius cap a ella. No només criticaven la seva postura respecte al conflicte entre Ana María i el seu pare, sinó que també havia de fer front a insults i ofenses dels seus haters.

Per això la filla d'Ortega Cano ha decidit posar fi a les crítiques eliminant el seu compte de Twitter. Després de denunciar a la policia els insults que li arribaven diàriament, ha hagut de prendre ella mateixa aquesta decisió perquè l'assumpte no s'havia solucionat. A més, la seva determinació ha estat amb l'objectiu de vetllar per la seva salut mental, tal com ella mateixa va afirmar.

Tot i que a Instagram també rep comentaris negatius, la noia no ha decidit esborrar-se el seu compte perquè, actualment, treballa com a influencer. Una professió que ha estat combinant amb els seus estudis i amb el seu treball a la televisió, fins ara.

A més, en aquesta xarxa social es pot controlar la quantitat de missatges que arriben, per la qual cosa la germana de José Fernando pot conservar només aquells positius i eliminar les crítiques.

José Fernando, testimoni de la dura situació que està vivint la seva germana

Sens dubte, José Fernando ha vist que Gloria Camila ha pres una bona decisió. L'assetjament rebut estava creuant els límits per comentaris del següent estil:

«Ana María Aldón és espanyola, tu no. A tu et va adoptar un marieta reprimit, un assassí d'animals, que només t'ha ensenyat maldat i a ser malvada», deia un hater a Twitter.

Després de decidir esborrar-se el seu perfil en aquesta xarxa social, la tieta de Rocío Flores ha aparegut a Instagram per donar explicacions sobre això. «Gràcies pels vostres missatges tan bonics i amb tant de respecte. No tots seran dolents», escrivia.

Tot i això, sembla que l'escàndol mediàtic seguirà el seu curs. I és que, els últims dies, la filla d'Ortega Cano va confirmar un rumor que estava prenent cada cop més força. En efecte, la noia va confessar que tenia bloquejada Gema Aldón, encara que no ha comentat el motiu.

No obstant això, no hi ha dubte que la relació entre elles també és tensa de la mateixa manera que la que té amb Ana María Aldón . Per tant, tot indica que, almenys de moment, no faran les paus.