José Luis Gil a un 'photocall'

José Luis Gil deixa a la seva família sense esperança amb la pitjor notícia

Males notícies per als seguidors de José Luis Gil en revelar el seu estat actual

José Luis Gil ha deixat alarmats els seus seguidors després de les darreres notícies que s'han conegut sobre el seu estat de salut.

Recordem que José Luis Gil va patir un ictus el darrer mes de novembre i, des de llavors, no l'hem vist públicament. Després d'estar ingressat uns dies a l'hospital, ha afrontat la recuperació de la malaltia des de casa seva.

Sabem que la recuperació del conegut actor de La que se avecina progressa lentament. Tanmateix, les darreres novetats que hem conegut sobre com està donen peu a nombroses especulacions.

En les últimes hores, una de les seves companyes a la sèrie de Telecinco ha parlat sobre ell i no ha deixat ningú indiferent. La veritat és que no ha fet més que preocupar els que més l'estimen i que fa molt de temps que no el veuen actuant ni en cap acte públic.

Es confirma que José Luis Gil travessa un moment delicat

José Luis Gil no està passant pel millor moment de la seva vida, això és obvi. No obstant això, molts es pensaven que s'estava recuperant de la millor manera vuit mesos després de patir aquell ictus. 

Primer pla de José Luís Gil
José Luís Gil està passant un moment delicat de salut. | Europa Press

El cas és que l'actriu Cristina Medina ha tirat un gerro d'aigua freda a les il·lusions dels seguidors de José Luis Gil. Aquesta s'ha mullat sobre un tema tant espinós com dolorós. Medina ha donat més detalls de l'estat de salut de l'actor que interpreta Enrique Pastor a la sèrie de Telecinco, creada pels germans Caballero.

Ha estat a l'estrena de la pel·lícula After, amor infinit on l'actriu ha passat pel photocall per atendre els mitjans i li han preguntat pel seu amic José Luis. Quan ningú no ho esperava, aquesta ha donat una resposta alarmant.

Cristina Medina alerta els seguidors de l'actor i revela la realitat

«De José Luis no te'n puc parlar, no està bé, però la seva família està amb ell. El que li ha passat ha estat gros, no ha estat qualsevol ximpleria». Així ho ha revelat Cristina Medina, que manté una bona amistat des que van començar a treballar a La que se avecina. «No ho valorem, no sé com està concretament, però sé que no està fi, i ja està», ha finalitzat la seva breu intervenció, abans d'acomiadar-se dels reporters de premsa.

Després d'escoltar aquestes declaracions, els fans de l'actor espanyol han quedat consternats en conèixer la realitat del seu estat. Tanmateix, en els darrers temps, alguns amics de l'intèrpret, com ara Jordi Sánchez i Luis Merlo, havien confessat que progressava adequadament de l'infart cerebral que va patir el 2021.

Muntatge fotogràfic de José Luis Gil i Cristina Medina.
Cristina Medina ha parlat clar sobre el seu company. | CatalunyaDiari

Informacions contradictòries sobre l'estat de salut de l'actor

Fa un mes, Jordi Sánchez va revelar que l'actor estava millorant a poc a poc. Aquest va deixar clar que havia estat amb ell i que estava «millor que fa temps, avançant».

Sánchez va posar de manifest que el seu company de professió «és un lluitador, té molts recursos i no es rendeix». Així mateix, aquest va reconèixer que els actors de La que se avecina no deixen de recordar-lo i volen que torni al plató de gravació quan estigui completament recuperat.

La realitat és que l'estat actual de José Luis Gil és avui dia una mar de dubtes. Les informacions contradictòries sobre la seva progressió fan pensar que algú no està explicant la veritat. Veurem si, els pròxims dies, algun company més de l'actor es pronuncia i ofereix bones notícies sobre com es troba actualment.