José Luis Gil

José Luis Gil descobreix les noves dades: «No és el mateix»

José Luis és conscient que necessitaran adaptar-se al canvi

José Luis, igual que moltes persones ahir a la nit, sintonitzarien Telecinco per veure el primer capítol de la nova temporada de La que se avecina. Aquesta sèrie, malgrat que ja partia de la perifèria amb Montepinar, s'ha traslladat al centre a Contubernio 49.

Nous veïns, noves trames i nous espais que no acaben de captivar tots els fans de l'antic edifici expropiat. La veritat és que tots no tenim els mateixos gustos i això s'ha evidenciat amb aquesta nova temporada que ha estat molt comentada a Twitter. Principalment,  gairebé totes les persones coincideixen en un fet: troben a faltar Enrique, el personatge protagonitzat per José Luis Gil. A mesura que inicien els capítols, la frase de La que se avecina, la diu José Luis amb la seva veu: una picada d'ullet molt apropiada per als espectadors i els fans.

Foto dels actors de 'LQSA' a la presentació de la nova temporada.
Els actors de 'La que se avecina' al nou edifici de Contubernio 49. | GTRES

Troben a faltar José Luis Gil i les xifres són clares

Tot i que va tenir una estrena ràpida a Telecinco després que s'estrenés a la plataforma de Prime Video el darrer divendres, el capítol no va tenir gaire audiència. La seva emissió en obert no va funcionar tan bé com Mediaset es podia imaginar: Masterchef Celebrity es va emportar la majoria dels espectadors ahir a la nit.

Telecinco, últimament, sembla que no acaba d'encertar les seves estratègies pel que fa a la graella de programació. Hi ha hagut molts canvis, cancel·lacions i noves emissions durant tot l'any, però s'ha notat més des del setembre.

La cadena va intentar llançar el retorn de la sèrie aviat, però moltes persones van preferir veure'l per Prime Vídeo i sense anuncis, cosa que molts criticaven en diferents tuits. Durant tot el cap de setmana es van poder veure els tres primers capítols de la sèrie a la plataforma de pagament i cada divendres n'hi haurà un de nou. Tot i això, a Telecinco s'emetrà cada dilluns un.

Al capdavall, les audiències ho han deixat tot clar: La que se avecina es va quedar molt enrere del que s'esperava. La comèdia va tenir un 13,2 % d'índex d'audiència i es va convertir en el tercer programa més vist de la nit. Per la dreta el va avançar Masterchef Celebrity amb un 16,1 % i la sèrie Hermanos d'Antena 3 amb un 14,1 %.

Sense José Luis Gil: algunes opinions dels espectadors

Hi ha opinions per a tots els gustos i això precisament es va viure ahir a Twitter. Durant la publicitat, els espectadors visitaven la xarxa social per compartir els seus pensaments de les noves trames i el nou edifici que no ha acabat per convèncer tothom.

«Que estrany se'm fa veure el primer episodi de #LQSA sense que hi hagi José Luis Gil, un edifici nou i nous personatges», comentava un fan de la sèrie. Una altra s'aventurava a dir que «l'essència de la sèrie residia a Montepinar» i per això deixava clar que el nou edifici de Contubernio no li agradava. «Realment han introduït molts canvis de cop, entre actors, les seves vides i l'edifici. Per mi, un desencert completament», comentava una altra espectadora.

Tot i això, també hi va haver opinions positives. «Els canvis de localitzacions, edifici, trames i nous personatges eren molt necessaris per a una sèrie veterana», explica un usuari de Twitter.

«Quina fantasia, és com començar una sèrie nova, però amb personatges amb què has crescut tota la vida. És rar, però alhora és superespecial». Així, les opinions estaven més que repartides, encara que sens dubte, el comentari que més s'ha fet és la falta que fa José Luis Gil a la sèrie.

▶️ Vídeo del dia