Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Luís Gil

José Luis Gil rep la millor notícia en plena recuperació

Una de les companyes de José Luis Gil es reincorpora a la feina després d'una mala ratxa

José Luis Gil va sacsejar el món quan el mes de novembre del darrer any va patir un ictus que li va deixar unes seqüeles i encara se n'està recuperant avui. Des d'aleshores, els companys i els seguidors estan molt atents a la recuperació de l'actor.

L'intèrpret de 64 anys no s'ha incorporat a aquesta darrera temporada a la sèrie La que se avecina, ni tampoc no ha tornat a aparèixer públicament. Tanmateix, la seva filla Irene va compartir una imatge en xarxes socials per tranquil·litzar tots els seus fans. Ara que té més temps per a ell, sembla que José Luis Gil també ha aprofitat per gaudir dels seus. Entre tant de temps lliure, l'actor ha rebut una de les millors notícies possibles.

«He estat un any i escaig molt entretinguda»

La seva companya Cristina Medina s'ha reincorporar a la feina, això sí, a poc a poc. La seva tornada ha estat molt especial i comentada. L'actriu va triar el plató de Pasapalabra per reaparèixer després d'haver superat el càncer de mama. «És la meva primera vegada a la tele, sí», va destacar Cristina a Roberto Leal a la xerrada inicial abans de concursar. «He estat un any i escaig molt entretinguda», deia sense deixar a part les bromes. L'artista de teatre ha dit que se sentia «molt bé i molt contenta». «No em fa gaire mal el cos, l'ànim el tinc força regulat i vaig amb la meva energia endavant», manifestava.

També va comentar que està reprenent a poc a poc la feina. La companya de José Luis Gil va haver d'aparcar tots els projectes professionals per poder recuperar-se del càncer. Entre aquests treballs hi havia les obres ¡Ay, Carmela! i Lunátika. També va haver de parar els preparatius del seu espectacle, The Party, per recuperar-se aviat. Aquest espectacle era una de les il·lusions més grans de l'actriu, es tractava d'un cabaret aquàtic que s'estrenaria al febrer.

José Luis Gil: un company molt estimat

La presència de Cristina va fer que més d'un s'emocionés a Pasapalabra; entre ells, el concursant Rafa Castaño, que li va dedicar unes paraules amb molt d'afecte a la seva companya.

«Cristina, m'alegro moltíssim que estiguis bé i que ho hagis superat. Recordo tota aquesta gent que està passant per aquest dolent moment. Conec gent que està passant per una situació semblant. Per a molts, sobretot aquells que estan a hospitals, Pasapalabra és un entreteniment que fa que deixis de pensar una mica en això, que és molt important», va dir.

Ara només falta que José Luis Gil pugui tornar a incorporar-se a la feina. No han transcendit els detalls sobre les seqüeles després de l'ictus, però el seu voltant apunta que tot sembla anar d'allò més bé. «El que em diuen aquells que han anat després de mi és que cada cop està millor i jo estic encantat», deia Jordi Sánchez. Afegia que el troba a faltar durant els rodatges: «Tot allò que m'han escrit en la sèrie, gran part de les aventures i desventures, han estat amb José. Precisament amb ell ens vèiem moltíssim. Com no he de trobar-lo a faltar?».