Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de l'actriu María Castro en primer pla somrient a càmera i una imatge d'ella fent-se un petó amb el seu marit, Manuel Villalba

Qui és José Manuel Villalba, el marit de María Castro que és fan de 'La Promesa'

José Manuel Villalba ha format una família nombrosa amb María Castro, la famosa actriu de 'La Promesa'

José Manuel Villalba és un home que ha acaparat l'atenció del públic. Primer, per ser l'espòs de l'actriu María Castro, que interpreta Pla a La Promesa, sèrie de la qual ell és seguidor. Segon, per la seva relació amb ella, digna d'un guió de telenovel·la.

Al llarg dels anys, José Manuel Villalba i María han demostrat que l'amor veritable pot perdurar malgrat les vicissituds del temps i la pressió mediàtica. Tant és així que han format una gran família amb les tres filles, l'última de les quals va néixer el mes d'abril passat. Una família que només mostren públicament en comptades ocasions, ja que ell vol estar sempre en segon pla.

José Manuel Villalba: totes les dades del noi de María Castro

José Manuel Villalba és un professional del món de la moda i la publicitat, àrees en què ha destacat pel seu talent i dedicació. Tot i que sempre ha preferit mantenir-se allunyat dels focus que il·luminen la vida de la seva dona, la seva influència i suport han estat fonamentals a la carrera de Maria. Junts han format un equip imparable, enfrontant els desafiaments de la vida pública amb una determinació i un compromís que inspiren molts.

També en sabem que va néixer a Torrente i que ha estat ballarí i coreògraf en sèries de televisió i pel·lícules. Actualment té una empresa d'organització d'esdeveniments i artistes.

La història d'amor entre José Manuel i la seva noia va començar el 2013, concretament al rodatge de la sèrie Vive Cantando, d'Antena 3. Va ser en aquest ambient on es van conèixer i van començar a fer passos per consolidar una relació.

Fotografia de María Castro posant amb el seu marit, Manuel Villalba, en un photocall l'any 2016
José Manuel Villalba i María es van conèixer el 2013 | Europa Press

L'actriu de La Promesa ha arribat a recordar en xarxes com, a penes conèixer-se, es va atrevir a preguntar-li si volia ser pare, fins i tot a risc que s'espantés i se n'anés. Afortunadament, no va ser així, i avui celebren més d'una dècada junts, havent format una bella família amb tres filles: Olivia, Maia i Emma.

Maria i José Manuel es van casar el 15 de setembre del 2018 en una cerimònia que va ser tan emotiva com memorable. El casament no només va celebrar el seu amor, sinó també el futur que volien construir plegats.

Foto de l'actriu María Castro acompanyada pel seu marit, Manuel Villalba, portant la seva filla recent nascuda als braços
José Manuel Villalba ha fet realitat un somni amb María: formar una família | Europa Press

Un enllaç del qual va sorgir una anècdota singular. I és que com l'actriu ha reconegut, amb el seu sentit característic de l'humor, va arribar a reciclar el vestit de núvia. Sí, ni més ni menys que per fer-lo servir a la catifa vermella del Festival de Màlaga, destacant la seva filosofia de vida pràctica.

José Manuel Villalba: el suport incondicional de la protagonista de La Promesa

La relació entre José Manuel i María ha estat una mostra constant de suport mutu. Quan Maria va anunciar el seu tercer embaràs, va ser evident la felicitat i la unió que van mostrar a les xarxes. Una complicitat de la qual han presumit recentment.

És més, ell ha estat un pilar fonamental per a Maria, recolzant-la en cadascun dels seus projectes. I entre aquests ha estat la seva reincorporació a La Promesa, després de donar a llum la petita Emma.

La seva història també és un exemple de com fer servir la vida pública sense perdre l'essència del seu amor. Tot i les pressions i els desafiaments, han sabut mantenir la seva relació sòlida i privada, compartint només els moments que desitgen amb els seus seguidors. Aquest balanç els ha permès gaudir de la seva vida familiar mentre la Maria continua brillant en la seva carrera interpretativa.

Es pot dir fins i tot que José Manuel Villalba és un fan incondicional de La Promesa, la sèrie amb què María Castro ha guanyat reconeixement. És molt més que un simple espectador, mostra un gran interès i un enorme entusiasme, que reflecteixen la seva admiració per la feina de la seva dona.

María Castro interpretant el seu personatge de 'La Promesa'
José Manuel Villalba està encantat amb el treball de María a 'La Promesa' | RTVE

Per tant, podem dir que el valencià és un home que, encara que prefereix mantenir-se en segon pla, ha jugat un paper crucial a la vida i carrera de l'actriu. La seva relació, que va començar en un set de rodatge i que s'ha enfortit al llarg dels anys, és un testimoni de compromís, suport i veritable amor.