Imatge de Julia Otero.

Josep, el marit de Julia Otero que va aparèixer després de Ramon Pellicer

Així és la parella de Julia Otero i junts han superat tota mena d'adversitats

Julia Otero és tot un referent de la comunicació. A Catalunya i a Espanya, la periodista té una reputació immaculada. Se l'ha guanyat a pols. Va saltar a la fama presentant '3x4' de RTVE i des d'aleshores les seves aparicions a la televisió han estat constants. 

Referència a TV3amb la mítica 'La Columna', a la televisió i a la ràdio Otero hi ha fet absolutament de tot. Ha participat en grans programes com 'Días de tele, 'Entrevista a la carta', i fins i tot va arribar a fer un cameo a 'La casa de papel'. Ara, Julia Otero presenta 'Julia en la Onda', a Onda Cero

Otero es va endinsar en el món del periodisme per pur amor, doncs als 17 anys va participar en el programa 'Protagonista, el cine' de Ràdio Sabadell i no va tardar a fer-se col·laboradora, presentadora i finalment la directora del mateix programa. 

Tot el treball i esforç de la periodista va donar fruit el 2022, quan va ser inclosa en la llista Forbes com una de les 100 dones més influents del país. A més, ha rebut tres premis Ondas i el 2009 va ser nomenada Filla Predilecta de Monforte.

Un matrimoni i mig

La vida amorosa de Julia Otero ha estat marcada per dos homes. El primer és el més conegut de tots i, de fet, cada cop que apareix en pantalla, lidera les audiències del cap de setmana.

Estem parlant, doncs, de Ramon Pellicer.  El presentador del 'TN cap de setmana' i la periodista catalana van estar casats entre 1987 i 1993. No obstant això, el matrimoni no va funcionar i es van separar.

Julia Otero es va enamorar novament. Aquest cop del metge Josep Martínez, que actualment treballa com a cap de les Urgències Domiciliàries a l'Hospital de Barcelona i és membre del Consell d'Administració de la companyia de segurs 'Assistència Sanitària', segons indica el seu perfil de Linkedin. 

Tot i que porten més de dues dècades de relació,  mai han passat per l'altar, però això no els impedeix que es tractin de marit i muller.

La petita de la família

El seu amor va donar fruit a Candela, que actualment té 25 anys. Igual que el seu pare, Candela és graduada en Medicina i s'està especialitzant en l'àrea de la neurocirurgia.

Durant la pandèmia, la filla d'Otero va estar en primera línia tractant els pacients i en tot moment va tenir el suport de la seva mare: «Meitat patiment, meitat orgull de mare. La veig com una nena... però cada matí surt a lluitar com una guerrera amb el seu antifaç», publicava la periodista a Instagram.

Candela és molt reservada, fins i tot en les seves xarxes socials, però Julia Otero no pot evitar compartir el gran orgull que sent pels assoliments de la seva filla.

El càncer que Otero va passar

Sense cap mena de dubte, una de les etapes més dures que ha viscut Julia Otero va ser el 2021, quan va ser diagnosticada amb càncer de còlon. Això la va forçar a fer una aturada professional, però després d'uns mesos va superar la malaltia i va publicar un missatge carregat d'emocions.

«Si caus set cops, aixeca't vuit; és un missatge que vull compartir amb les persones que estan travessant una tempesta, sigui la que sigui. Aquí està la ràdio per parlar-los, acompanyar-los i per fer-los riure, plorar, pensar... Seguim com sempre, som ambicioses i guerreres».

Imatge de Julia Otero enviant petons al públic
Julia Otero aviat tornarà a la televisió | RTVE

Julia Otero a poc a poc s'està recuperant en el seu preciós àtic ubicat al districte de Sarrià-Sant Gervasi. Juntament amb ella, està la seva família, el Josep i la Candela, que han sigut els seus grans pilars durant aquesta època tan dura.