Juan del Val

Juan del Val va rebutjar a Marta Sánchez i es va quedar sense el que més desitja

Juan del Val ha sorprès tothom amb la seva última revelació

Juan del Val és sens dubte l'home del moment, tot i que el periodista ja comptava amb el respecte del públic gràcies al seu èxit com a escriptor. Però, ara, la televisió li ha donat una popularitat que mai abans no havia experimentat. Cada cap de setmana al programa La Roca, tant ell com la seva dona, Nuria Roca, aconsegueixen captivar el públic.

A l'últim programa, Marta Sánchez va ser una de les convidades. L'artista va compartir una curiosa trobada amb Juan del Val que va deixar molt sorprès el públic. L'artista sempre s'ha caracteritzat per no tenir pèls a la llengua. I és que la relació entre la cantant de Soy Yo i l'escriptor ve de lluny.

El dia que Juan del Val va rebutjar Marta Sánchez

Juan del Val sembla haver trobat el seu lloc a la televisió. L'escriptor és una de les cares més reconeixibles d'Atresmedia. No només triomfa cada cap de setmana a La Roca, programa que presenta la seva dona, Nuria Roca, sinó que també col·labora a El Hormiguero.

Juan del Val a 'El Hormiguero'
Juan del Val ha explicat un curiós episodi amb Marta Sánchez | Twitter

A La Roca es tracten temes de tota mena i hi van personatges molt populars del món dels famosos. Marta Sánchez va ser una de les convidades que va deixar tots bocabadats en explicar un episodi que va tenir lloc en un avió amb Juan del Val.

Juan del Val no va dubtar a entrar al joc de la cantant i ell mateix es va animar també a explicar l'anècdota:

«Explicarem el que va passar en un vol perquè Marta agafa molts vols a les Canàries perquè s'estima molt les Canàries i en un vol vam coincidir», va dir Juan del Val.

Pel que sembla, la cantant era una gran lectora de del Val, i del seu últim llibre Delparaíso, l'havia fascinat. Així, va aprofitar que compartien vol per acostar-s'hi i fer-li una sorprenent proposició.

«Jo et mirava i pensava en el llibre Delparaíso, que em semblava al·lucinant», confessava la cantant. Per aquest motiu, Sánchez es va armar de valor per demanar-li que li compongués una cançó:

«Que em faries una lletra per a una cançó?”, li va deixar anar a l'escriptor.

No obstant això, Marta no sabia que la seva proposició no prosperaria gaire, ja que Juan del Val tenia clara la seva posició. El marit de Nuria Roca no es veia capacitat per escriure una cançó a la cantant, però va reconèixer que va ser tot un elogi per a ell:

«Per mi és un honor, tu em vas enviar la melodia i et vaig dir que els meus coneixements de música són lamentables. Jo no em veia capaç de fer-te una lletra a la teva altura. Per això et vaig dir que no», revelava Juan del Val.

Tot i que Marta s'ho va prendre bé, sí que va reconèixer que va ser tot un desengany per a ella, ja que l'admirava molt. Per això, entre rialles, Marta li va retreure que li digués que no

«Bé, tu vas ser molt clar, em vas dir que no tenies temps», va revelar Sánchez.

Juan del Val i Nuria Roca, les noves estrelles de La Sexta

La veritat és que tant Nuria com Juan s'han convertit en els reis indiscutibles de la sobretaula dels diumenges. L'audiència ha respost molt bé al programa, i per descomptat ells saben molt bé com es pot manejar davant d'una càmera.

Fotomuntatge de Nuria Roca i Juan del Val
Nuria Roca i Juan del Val són els grans protagonistes de 'La Roca' | GTRES

El matrimoni no té cap problema a obrir-se a la televisió i explicar aspectes de la seva vida privada. Sense anar més lluny, aquest diumenge van recordar com va ser el dia del casament:

«Jo el dia del meu casament em vaig prendre algun combinat, vam ser els últims a marxar del casament», recordava Juan del Val. Del Val fins i tot va recordar com el dia posterior al casament va veure que era portada de dos diaris:

«Quan em vaig veure a la portada vaig pensar: «M'he casat amb una persona molt important, vaig dir jo»», feia broma l'escriptor.