Primer pla de Juan y Medio.

Juan y Medio confessa a la seva xicota que té una segona oportunitat

Juan y Medio ha guanyat la batalla mediàtica

Juan y Medio ho ha tornat a fer. Aquest conegut presentador de televisió ha aconseguit revolucionar un dels programes més vistos de l'actualitat.

Durant els seus més de 30 anys d'activitat a la televisió, l'hem vist al capdavant de formats tan importants com la gala Inocente, inocente o El precio justo.

Foto de Juan y Medio de blau i mirant cap a dalt.
Juan y Medio és un dels presentadors més estimats de la televisió andalusa. | RTVE
 

Ara, aquest andalús de 59 anys acaba d'anunciar a la seva xicota que, malgrat els rumors, ha aconseguit que li donin una segona oportunitat, i ho ha fet a través del famós programa de Movistar+, La Resistencia.

Després de més de cinc anys d'espera, David Broncano per fi ha fet realitat un dels seus somnis més grans: tenir Juan y Medio com a convidat.

«Al·lucinareu amb l'entrevista d'avui. El programa va ser creat perquè vingués algun dia. Avui és el dia», va assegurar l'humorista, visiblement emocionat.

Tot just entrar al plató, aquest mític presentador es va mostrar molt content per la rebuda. «Un públic que no té sintrom, per a mi és l'hòstia», va dir fent broma, fent referència a l'edat de mitjana que tenen els espectadors de La tarde, aquí y ahora.

«Volia venir perquè sou la joventut i us envejo. No teniu límit en el llenguatge i acceptareu els anys que us caiguin de presó amb una naturalitat...», va assegurar Juan y Medio, provocant les rialles dels espectadors.

L'andalús ha volgut aprofitar la visita per tranquil·litzar la seva parella després dels rumors que van començar a sorgir fa uns dies en relació amb el seu futur laboral.

Juan y Medio ha guanyat la batalla

Juan y Medio ha anunciat molt content que la seva batalla mediàtica amb VOX ha acabat de la millor manera possible.

Després d'assegurar a David Broncano que «mai a la vida» ha provat les drogues, el comunicador ha compartit amb tots els seguidors d'aquest programa l'enrenou que es va formar arran d'un tuit que va publicar aquest partit ultradretà.

Segons va anunciar aquesta organització política, si guanyaven les eleccions andaluses del 19 de juny passat, una de les seves principals mesures seria tancarCanal Sur.

«VOX planteja tancar Canal Sur com una de les primeres mesures si arriba al Govern d'Andalusia. Sí. El canvi real permetrà acabar amb la televisió manipulada que costa centenars de milions als andalusos», van escriure al compte de Twitter.

Muntatge de Juan y Medio amb Eva Ruiz
Juan y Medio i Eva Ruiz acompanyen cada tarda els espectadors de Canal Sur. | CatalunyaDiari

 

Com era evident, els usuaris d'aquesta cadena autonòmica no van trigar a sortir en defensa, no només de la televisió pública, sinó també de Juan y Medio.

I és que, des de fa uns quants anys, aquest conegut comunicador i la seva companya Eva Ruiz han donat visibilitat a tota una generació, la tercera edat, a través del seu programa La tarde, aquí y ahora.

Ara, el presentador ha volgut aprofitar la seva intervenció en aquest espai de Movistar+ per explicar tot allò que ha passat.

«Són un 30% de la societat i tenen una atenció del 5% dels mitjans. Ells no saben on dirigir-se, les càmeres són molt ràpides i els guions, i ells no hi estan acostumats», va assegurar Juan y Medio, fent referència al seu programa.

Foto de Juan y Medio.
Juan y Medio està molt content per tot l'afecte que ha rebut. | Cedida
 

«Em sento molt estimat per la gent. Hi va haver una declaració política que van dir que si guanyaven, tancarien Canal Sur», va començar explicant el de Lúcar.

«Es va produir una reacció que va convertir el programa i a mi en Trending Topic nacional. Un 98%, segons un informe, defensaven que no es fiquessin amb el programa de les persones grans que estan soles. Això és un somni, que la gent et doni suport així».