Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Ramón García.

Ramón Garcia truca a les seves filles i els revela que s'ha acabat

Ramón García desitjava fer-ho com més aviat millor i ja ho ha aconseguit

Ramón García i la seva exdona, Patricia Cerezo, van donar per acabada la seva relació matrimonial fa tot just un any. Això sí, certs rumors entre els professionals de la premsa del cor deixaven clar que ja feia un temps que estaven distanciats.

Després de 24 anys junts i amb dues filles en comú, Natalia i Verónica, tots dos van començar a emprendre nous camins vitals. A més, van decidir posar a la venda la que fins al moment de la ruptura havia estat la seva casa familiar.

El xalet, situat a Pozuelo de Alarcón, va ser posat a la venda i, després de diversos mesos d'espera, l'exparella està de celebració. Finalment, Ramón i Patricia han vist com la casa on van ser feliços ha estat venuda.

Ramón García posant amb la família el mes d'octubre passat.
El presentador, Patricia Cerezo i les seves dues filles, Natalia i Verónica | Gtres

 

Ramón García comunica als seus familiars que ja ho ha fet

Cal assenyalar que el conductor del Grand Prix va comprar dues cases més quan va decidir posar a la venda la citada casa. Una va ser per a les dones de la casa i una altra per a ell, que començava la nova vida de solter.

El cas és que d'aquesta operació de venda se n'ha encarregat en tot moment Ramón Garcia. I, segons explica el seu cercle més proper, aquest ha quedat «molt satisfet» amb aquesta , ja que el comprador té molta confiança amb el basc.

I és que l'ha adquirit el seu advocat, i aquest va ser el que, segons revela Jesús Manuel Ruiz, va gestionar tot el procés de separació del periodista i de la seva exdona Patricia. Parlem d'una persona molt propera a ell. Per això, Ramón ha cregut correcte vendre-li la seva casa més preuada.

Ramón García, «molt satisfet» amb la venda

La veritat és que tant ell com el seu advocat han quedat contents amb aquesta venda. Per fi, el basc pot tancar una etapa de la seva vida com la que va viure amb la seva exdona durant més de dues dècades.

Molts es pregunten com viu actualment Ramón García, un any després de separar-se de la seva dona. Diversos mitjans assenyalen que el presentador porta «la mateixa vida de sempre, tranquil·la, a la seva feina, sense fer declaracions ni entrevistes. Ell viu i deixa viure».

Casa de Ramón García i de Patricia Cerezo
Ramón García per fi ha venut la seva casa familiar | GTRES

Ningú amaga que la seva separació de Patricia ha estat «un mal tràngol» per a Ramón. Però «a poc a poc, recupera els ànims i les ganes de sortir i de relacionar-se».

Algunes persones molt properes a ell afirmen que darrerament han vist el basc «visiblement més prim», però més animat amb el pas del temps.

«En realitat, se l'ha de conèixer molt bé per adonar-te d'alguna cosa. És molt professional quan la càmera s'engega». Sobre una nova relació sentimental, «no en vol sentir ni a parlar», afirmen des del seu entorn.

La nova vida de Patricia Cerezo, allunyada del seu exmarit

Mentrestant, Patricia Cerezo travessa una feliç etapa professional i personal. Sabem que, des de fa uns mesos, està molt il·lusionada amb la nova relació que té amb l'empresari Kiko Gámez.

A més, el llançament de la seva agència, '49 Comunicación' , la satisfà notablement. Alhora, també col·labora en algun programa de televisió.

Ramón García i Patricia Cerezo
Patricia Cerezo gaudeix de la seva vida després de separar-se del seu marit | EUROPA PRESS

Cerezo li va explicar a García com afrontava la seva nova faceta a la televisió: «Va quedar sorprès, però ell sempre ha animat Patricia a fer coses a la televisió. La considera una dona molt vàlida i amb molt potencial».

Pel que fa a l'amor, Cerezo està pletòrica al costat de Kiko Gámez. Aquest ja està totalment integrat a la seva vida. Això sí, encara no viuen junts: «Van a poc a poc pels fills de tots dos. Ella entén que no hi ha pressa per fer un pas d'aquesta magnitud», comenten sobre la seva manera de pensar respecte a la seva nova relació.