Primer pla de Beatriz Trapote.

Beatriz Trapote, assenyalada pel que ha fet amb el fill de Jesulín i Campanario

Beatriz Trapote va ser la primera a aparèixer a l'hospital per conèixer Hugo Janeiro

Beatriz Trapote va ser una de les periodistes més famoses de Telecinco, però d'un moment a l'altre va decidir canviar de vida. Va passar a formar part de la família Janeiro i es va adonar que havia de decidir entre la seva carrera o la seva relació amb Víctor. Fa 15 anys que estan junts i han demostrat que estan fets l'un per a l'altre, malgrat el que vulguin explicar.

Beatriz Trapote ha patit molt, però sap que per al seu marit és important enterrar certs conflictes i li ha fet cas. No li guarda rancúnia ni a Jesulín de Ubrique ni a María José Campanario, malgrat que el matrimoni no ha actuat bé. Segons ha explicat Kiko Hernández, l'odontòloga no va conèixer Brenda, la filla petita de la periodista, fins que van passar unes setmanes.

Primer pla de Jesulín de Ubrique
Beatriz Trapote s'ha apropat a Jesulín de Ubrique. | Canva
 

Beatriz ha guardat el ressentiment dins del calaix i quan va néixer Hugo Janeiro va ser la primera a presentar-se a l'hospital. Vol tenir una bona relació amb els seus cunyats perquè sap que Víctor Janeiro pateix amb certs problemes que surten a la premsa del cor. Tot i això, Kiko Hernández l'ha assenyalat i l'ha acusat de ser una «falsa» perquè no creu que estigui sent sincera.

Beatriz manté una relació cordial amb María José Campanario, però és cert que no tenen una amistat gaire estreta. A Sálvame han insinuat que Trapote està motivada per interessos mediàtics, per això li ho perdona tot a la seva cunyada. Tot i això, la periodista ha demostrat que l'únic que vol és gaudir d'una vida que estigui lluny del focus mediàtic.

La dona de Víctor Janeiro va rebre moltes crítiques, ja que molts pensaven que volia formar part del clan de Jesulín per fer-se famosa. El temps ha demostrat que tot eren atacs sense cap mena de fonament, ja que quan va arribar el moment es va retirar sense fer soroll. Encara continua tenint molts detractors a Telecinco que posen en dubte l'honestedat dels seus moviments.

Beatriz Trapote està protegint la seva neboda Julia

Beatriz té motius per estar molesta perquè, segons expliquen a Sálvame, Julia Janeiro encara no coneix la seva filla Brenda. Kiko Hernández creu que la periodista no genera cap escàndol perquè li interessa estar a prop de Campanario per tenir protagonisme. El col·laborador ha assenyalat la seva antiga companya de Telecinco i ha revelat la cara oculta de la germana d'Andreíta.

Primer pla de Beatriz Trapote somrient
Beatriz Trapote és feliç al costat del seu marit Víctor. | GTRES
 

«Trapote té una filla d'un any i mig que Julia encara no ha anat a veure. Es tornen bojos per anar a una comunió, però la Juls ni tan sols s'ha dignat a anar a veure la seva filla». Aquestes paraules han iniciat una nova guerra, però la dona del torero no pretén entrar al joc de Kiko.

Víctor Janeiro també ha visitat el seu nebot Hugo, malgrat que Jesulín de Ubrique va trigar massa a conèixer la seva petita Brenda. Els toreros van tenir certes diferències en el passat, però actualment gaudeixen d'una relació excel·lent. El que sí que és cert és que encara es rumoreja que María José Campanario no acaba de confiar en la seva cunyada.

Beatriz Trapote ha rebut una acusació molt seriosa

Beatriz i el seu marit estan molestos perquè certes persones han insinuat que estan filtrant informació d'Hugo Janeiro. Aquest atreviment és completament incert, de fet, són els únics que han tractat bé els reporters que eren a l'hospital. Han respost totes les preguntes, però sempre tenint clar què no havien d'explicar.

Trapote prefereix no entrar en debats, per això no ha confirmat a ningú que està molesta pel comportament de la seva neboda Julia. Està protegint la influencer, per això no ha tingut en compte això que ha patit amb la seva filla Brenda. El que importa és que Jesulín i Campanario ja coneixen la seva nena i que la família torna a estar unida.