Primer pla d'Alessandro Lequio.

Alessandro Lequio fa una confessió íntima que no agrada gens a la seva dona Maria

Alessandro Lequio es passa després de revelar-ho en directe

Alessandro Lequio ha tornat a ser el protagonista de la polèmica a El programa de Ana Rosa. Des de fa uns quants dies que no es parla d'un altre tema als programes de Telecinco que no sigui de la tòrrida trobada entre Yulen i Anabel Pantoja.

Una parella que ha passat per alts i baixos de tota mena, però que finalment han fet el que els ha sortit de dins. I no és res més que la seva escena íntima el que ha deixat més d'un sorprès per la seva claredat.

Anabel Pantoja i Yulen Pereira
Després de les imatges pujades de to que ha protagonitzat aquesta parella, tothom en parla | MEDIASET

Tots dos protagonitzaven aquest moment calent en plena nit quan un càmera de l'equip de Supervivientes els ha trobat molt afectuosos. Amb prou feines mig minut d'enregistrament en què es veu clarament que Anabel està donant plaer a l'home que més desitja a l'illa hondurenya.

Les imatges tòrrides d'Anabel i Yulen provoquen un cisma a Telecinco

El que està passant a Supervivientes en els últims dies està provocant una munió de comentaris. Es debat sobre si cal deixar que la passió prengui el control quan ets en un reality com el que té lloc als Cayos Cochinos d'Hondures.

Per a molts col·laboradors, aquest tipus de comportaments entre dues persones que s'atreuen és totalment normal. No hi ha res a retreure als seus protagonistes.

D'altra banda, n'hi ha d'altres que no estan d'acord que Yulen i Anabel s'oblidin de les càmeres i protagonitzin una de les imatges més comentades del reality. El cas és que des del 'Club social' sempre estan pendents del que passa al mil·límetre en aquest reality.

Alessandro Lequio retreu la trobada sexual de la parella

Aquest dilluns, Joaquín Prat i Alessandro Lequio han tingut una petita picabaralla en relació amb aquestes imatges d'alt voltatge que protagonitzen la sevillana i el conegut tirador hispanocubà.

Després de les impactants imatges sexuals de tots dos, Joaquín Prat defensava els fets en afirmar que «qui no ha fet això alguna vegada». A més, el veterà presentador de Telecinco ha realçat la generositat de la parella en fer-ho al reality.

Alessandro Lequio al carrer
Alessandro Lequio ha enlletgit la cita sexual a 'Supervivientes' | GTRES

Però a Joaquín li ha aparegut un crític . I no és altre que Alessandro Lequio. Aquest no ha estat tan benèvol com el seu company de programa.

«Generositat la va tenir Violeta, això és... el sexe sense suor no és sexe. Amb això, Yulen pot dir «no he fet res» perquè a ell li han fet. A més, això es feia fa moltíssim temps, quan les noies volien que les seves parelles se n'anessin satisfetes, però sense perdre elles la virtut, oi?», li ha deixat anar.

▶️ La polémica que hará saltar por los aires la final de Supervivientes

«Home, jo vull rebre'l també»

No content amb el seu argument inicial, l'italià ha incidit en el tema. «Aquests treballs manuals amaguen un pensament molt juràssic de la satisfacció, del plaer sexual», ha dit.

Muntatge amb fotos de Maria Palacios i Alessandro Lequio.
Alessandro Lequio ha escandalitzat la seva dona després de la seva confessió sexual en directe | ¡HOLA! - GTRES

«És la satisfacció masculina sense posar en perill la virtut de la femenina. És ell qui rep el plaer, ella es queda...», sentenciava el col·laborador i polemista.

En aquell moment, Prat ha saltat contra Lequio etzibant-li «que antic que ets», exclamava. «Antic, no. Més antic és cardar i a tu t'agrada», deia Lequio pujant massa el to de veu, cosa que enfadava i molt al comunicador.

«Tranquil. I el plaer de donar plaer?», li preguntava Prat tot seguit. «Home, jo també vull rebre'l», responia l'italià.

Per tancar el tema, el presentador qualificava així el comte. «Aquí tenim un egoista perquè també hi ha el plaer de donar-lo». Allà finalitzava aquesta disparitat d'opinions entre tots dos i la cosa no anava més enllà, malgrat que els ànims estaven força caldejats.