Primer pla d'Almudena Cid amb la mirada perduda

Almudena Cid descobreix que Christian Gálvez ho ha perdut tot després de la separació

L'actriu no pot creure que el seu ex estigui professionalment al caire de l'abisme

Almudena Cid ha descobert que el seu exmarit, Christian Gálvez, està passant per una època força dura. I no pel que fa a la seva vida sentimental, sinó professionalment parlant.

I és que l'idil·li que manté amb Patricia Pardo no li pot anar millor. La relació va per bon camí i tots dos no dubten a demostrar-ho cada vegada que tenen l'oportunitat. Mostres d'afecte en públic, passejades de la mà i, fins i tot, declaracions d'amor s'han pogut veure durant els últims mesos.

Al terreny sentimental tot li va bé a Christian. No obstant això, no pot dir el mateix de la seva carrera professional, que cada vegada va pitjor. Una notícia que ha sorprès Almudena, perquè a ella, al contrari que ell, professionalment li va millor que mai.

Així mateix, l'actriu ha estat testimoni de com el periodista ho està passant malament amb el rumb que està prenent la seva professió. Un canvi que Christian no ha dubtat a compartir al seu perfil d'Instagram, la xarxa social on Almudena ha vist que al seu ex no li va tot tan bé.

Foto d'Almudena Cid.
Almudena Cid està en el seu millor moment, a diferència del seu ex. | GTRES
 

Almudena Cid, en xoc després de veure el no èxit de Christian

El 2019, després de deixar el programa que el va portar a l'èxit, Pasapalabra, l'exparella d'Almudena  se les va haver d'arreglar per aconseguir noves oportunitats laborals que l'ajudessin a ressorgir professionalment.

Fa tan sols un any, Christian començava la seva tasca com a locutor de ràdio per a la Cadena 100. Per al presentador va suposar un gran canvi, ja que no havia exercit mai de locutor. Tot i això, se li va plantejar l'oportunitat de presentar el seu propi programa en aquesta emissora de ràdio.

De sábado con Christian Gálvez era el petit programa que tenia a la Cadena 100 de 9.00 a 12.00 hores. No obstant això, per a la seva desgràcia, el seu espai ha estat cancel·lat inesperadament. Així mateix, ho ha confirmat ell en un post que ha publicat al seu perfil d'Instagram.

«L'aventura a @cadena100 arriba al final», començava escrivint l'exparella d'Almudena. «Ha estat un veritable honor treballar aquí», confessava el periodista.

«Vaig comprendre que a la por no se la combat, perquè la por som nosaltres. Cal escoltar-la, comprendre-la i actuar en conseqüència», prosseguia. Aquestes paraules han deixat atònits els seus seguidors, ja que no s'esperaven que el programa es cancel·lés.

Però allò que realment ha sorprès han estat unes paraules en concret que Christian hauria dedicat a Almudena. «Vaig aprendre a deixar anar els que van haver de marxar, per fer espai als que devien i volien arribar».

Estarà referint-se a la seva exdona, Almudena? I la frase 'per fer espai als que devien i volien arribar' estarà dedicada a la seva nova il·lusió, Patricia Pardo?

Sense cap mena de dubte, aquestes paraules han fet que els fans del periodista es plantegin si anaven dirigides a l'exgimnasta. Una indirecta que podria haver deixat anar Christian, al·ludint que es troba en una època de canvis.

I és que el presentador està decidit a mirar endavant després del seu divorci amb Almudena Cid. Tot indica que vol desfer-se de tot el que va iniciar quan estava amb ella, fins i tot, si es tracta del seu propi programa, que va començar quan encara seguia casat amb l'actriu.

Imatge de Christian Gálvez i Almudena Cid
Almudena Cid veu com els programes prescindeixen de Christian. | GTRES

 

L'ex d'Almudena Cid, aferrat a la nova oportunitat laboral

Tot i això, tot apunta que a la vida de l'ex d'Almudena se sumarà un altre cop dur, novament, en l'àmbit professional. I és que Alta tensión sembla tenir els dies comptats a Mediaset. Un rumor que indica que l'espai acabarà molt més aviat del que ens imaginem.

Així mateix, es comenta que el programa que presenta a Cuatro finalitzarà aquest estiu. El motiu d'aquesta dràstica decisió és per les baixes audiències que aconsegueix dia rere dia el format.

I és que sembla que les males notícies no paren d'arribar a Christian: primer, el seu programa de ràdio i després, Alta tensión. Però malgrat el rumb que està prenent la seva carrera professional, no tot està perdut.

Fa poc, Telecinco va confirmar que s'emetria un nou concurs a la cadena, Esta noche gano yo. Un espai que promet superar El Desafío de Antena 3 i causar una completa revolució a l'àmbit televisiu.

Sens dubte, aquest nou objectiu de Mediaset suposa una molt bona notícia per a l'ex d'Almudena, ja que ell serà el presentador d'aquest nou concurs, amb Carolina Cerezuela.