Les paraules de l'amo de Mercadona que agradaran molt als catalans

«No pot ser que triguem tres hores i mitja per anar en tren de València a Barcelona», assegura Juan Roig

Juan Roig, president de Mercadona
El president de Mercadona demana la creació del Corredor del Mediterrani | CatalunyaDiari.cat

El president de Mercadona, Juan Roig, ha manifestat aquest dijous el seu malestar pel retard en el desenvolupament de l'esperat Corredor del Mediterrani. 

Roig, que ha assistit al costat d'altres importants empresaris i polítics del país, en un acte a Elx (Alacant) en defensa d'aquesta infraestructura que ha de facilitar la unió i el transport de persones i mercaderies d'Europa a tota la zona mediterrània de la península.

El desig de Roig

En aquest sentit, Roig ha denunciat que: «No pot ser que triguem tres hores i mitja per anar en tren de València a Barcelona i que, entre València i Tarragona, queden encara 20 quilòmetres de via antiga». Roig ha afirmat que, com a empresari, «ja ens agradaria que el corredor estigués fet, perquè aquesta infraestructura és bona per a tota Espanya».

Tanmateix, ha afegit que: «Espanya radial és compatible amb l'Espanya circular», referint-se així a la necessitat que existeixin també altres infraestructures que no responguin a l'esquema de Madrid com a centre neuràlgic de totes les transaccions del país.

L'acte celebrat durant aquest dijous a Elx ha comptat també amb la participació d'empresaris com el president de Grup Barceló, Simón Pedro, el president d'Agroalimen, Artur Carulla, el president d'Idilia Food, Ignacio Ferrero, el president de Bankia, José Ignacio Goirigolzarri, o el president de Grup Alibérico, Clemente González, entre molts altres.

També et poden interessar...

 


Comentaris

envia el comentari