Fotomuntatge de la Infanta Cristina, Juan Urdangarin i Iñaki Urdangarin

Juan Urdangarin, el discret fill d'Iñaki i Cristina que ha demanat ajuda urgent

Juan està patint molt per la separació dels seus pares

Juan Urdangarin, fill de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, és un dels membres més discrets de la seva família. Sempre ha estat en un segon pla perquè no se sent gens còmode sent el protagonista de l'escàndol, però ara la situació ha canviat molt. I és que els seus pares s'han separat i tothom vol saber com se sent i què pensa el jove.

Juan Urdangarin és conscient que Pablo s'ha alçat portaveu de la família i la veritat és que està encantat amb la situació. D'aquesta manera s'evita donar explicacions innecessàries, encara que hi ha vegades que no li queda més remei que fer un pas endavant. Recentment, de fet, ha aparegut en un esdeveniment important i ha respost les preguntes dels periodistes en un to molt amable.

Iñaki Urdangarin, Cristina de Borbó i la reina Sofia
Juan Urdangarin és un dels afectats per la separació dels pares | Europa Press

Pablo Urdangarin juga a handbol a Barcelona, i els experts asseguren que la seva trajectòria esportiva estarà plena d'èxits. El seu germà Juan ha anat a veure'l i la premsa estava preparada per preguntar-li sobre els temes del moment. Tot i això, el jove només s'ha limitat a afirmar que estava donant suport al seu germà i que la situació estava millor.

Cristina de Borbó ha viatjat a Abu Dhabi per reunir-se amb el seu pare Joan Carles I i acordar quina és la millor estratègia. Si, perquè fa uns dies van sortir publicades unes imatges que són força cridaneres, ja que és evident que Cristina està travessant un moment difícil. Està més sola que mai, encara que compta amb el suport de la família reial i amb la calor dels seus fills.

Juan, segons informa la periodista Pilar Eyre, està portant força malament la separació dels seus pares, de fet està en tractament. Aquesta font assegura que «està rebent ajuda professional» per aconseguir entendre el que ha passat a la seva família. «Ha estat el que més ha patit per la situació», deia Pilar en un to força contundent.

Juan Urdangarin parla de Pablo

Juan sent admiració per Pablo Urdangarin perquè ha pres les regnes de la situació amb un gran mestratge. Es dedica al món de l'esport i coquetejar amb la premsa del cor li podria costar massa, però ha marcat un límit perfecte. Aquest es tracta de respondre amablement les preguntes de tots els periodistes, però sense donar gaire informació en cap moment.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Juan Urdangarin té una relació especial amb Pablo | EP

Iñaki Urdangarin ha parlat amb els seus fills per aconsellar-los sobre com s'haurien de comportar i la veritat és que ha funcionat. L'antic duc de Palma està en una situació compromesa i gràcies al comportament de la seva família tot ha millorat notablement. De fet, gran part del mèrit és de Pablo, que acaba de jugar un partit important d'handbol.

Juan ha acudit a l'estadi per veure el seu germà i n'ha parlat en un to afectuós que ha cridat molt l'atenció, puix que es nota que estan molt units i que gaudeixen d'una estreta relació, malgrat que són dues persones radicalment diferents. «Ell ho fa molt bé, com ho ha de fer», comenta el fill de Cristina sobre Pablo.

Juan Urdangarin desconeix el secret familiar

Cristina de Borbó va preparar els seus fills i els va avisar del qual estava a punt de succeir, però aquest atreviment no ha estat suficient. La premsa s'ha bolcat amb l'escàndol de la família Urdangarin, encara que no tots els membres del clan posseeixen la mateixa informació. Suposadament Juan és molt sensible i han decidit amagar-li certes dades per protegir-lo.

La periodista Pilar Eyre, experta en Casa Reial, assegura que el discret fill d'Iñaki i Cristina està rebent ajuda d'especialistes. Així que, tot fa pensar que la situació és massa complicada i que el jove ha pres mesures abans de tocar fons.