Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Iñaki Urdangarin i el seu fill.

Juan Urdangarin descobreix el secret a veus sobre la nova parella del seu pare

Juan ha estat el primer a assabentar-se

Juan és el més gran i el que més ha patit la ruptura entre Iñaki i la infanta Cristina. Amb 22 anys, estudiant i allunyat del focus mediàtic, ha esdevingut un exemple per a la resta dels seus germans.

Però si alguna cosa crida l'atenció, és que és molt familiar. I és que, malgrat la timidesa que el caracteritza, ha defensat sempre el seu germà, Pablo Urdangarin, de les últimes declaracions que aquest va donar sobre els seus pares.

Fa només uns dies, Juan Urdangarin viatjava a Segòvia per acompanyar el seu germà en un partit d'handbol. Abans d'entrar a les grades, assegurava als mitjans que Pablo «fa molt bé el que és seu. He vingut a gaudir del partit».

Fotomuntatge dels germans Juan i Pablo Urdangarin assistint al mateix partit
Juan Urdangarin sempre dona suport al seu germà Pablo | Europa Press

Un to que no tenia res a veure amb el que va fer servir quan els periodistes li van preguntar sobre la ruptura dels seus pares. «Està tot bé», confirmava de debò.

Unes declaracions que no serien del tot certes, puix que Juan Urdangarin ha estat testimoni de la ruptura dels seus pares i, a més a més, de la nova relació que manté actualment Iñaki amb una altra dona.

La notícia que provoca el caos

La notícia va sortir a la llum fa més d'un mes. En concret, quan l'esportista va ser captat per sorpresa passejant de la mà amb una altra dona. «Són coses que passen, i ho gestionarem de la millor manera possible», explicava Iñaki uns dies després de fer-se pública la seva relació.

Com es podia esperar, Ainhoa Armentia es va convertir en la dona del moment. Tot i que molts van creure en la seva innocència, altres li van penjar el cartell de culpable. I ara, aquest adjectiu agafa més força que mai, i el primer a adonar-se del secret d'Ainhoa ha estat Juan Urdangarin.

Juan Urdangarin descobreix el secret d'Ainhoa

'Viva la vida' i en concret el col·laborador José Antonio Avilés es posava en contacte amb l'entorn d'Armentia. Aquest, seguint el fil de la conversa, li van revelar l'ultimàtum que Ainhoa va donar a Urdangarin.

Segons el programa presentat per Emma García, encara que la seva relació va sortir a la llum a principis d'aquest any, el pare de Juan Urdangarin i Ainhoa ja estaven sortint a l'agost.

Així doncs, aquestes fonts asseguren que «Ainhoa està separada des del maig de l'any passat. Ella no ha estat infidel a ningú. Ainhoa i Iñaki eren de la mateixa colla i s'han enamorat».

Imatge d'uns reporters seguint Ainhoa Armentia pel carrer
Ainhoa i Urdangarin han estat enxampats passejant junts de la mà | GTRES

Un motiu més que suficient perquè li molestessin les imatges de l'esportista amb la infanta per Nadal. Llavors, en qüestió de dies, Ainhoa decideix donar-li un ultimàtum, ja que ella ja havia pres la decisió de divorciar-se. «Al cap de pocs dies, ell viatja a Suïssa i manté una conversa amb la infanta», explicava el col·laborador.

«La infanta, en aquesta conversa, li diu que no té intenció de separar-se. Ell diu que sí que vol. Després es reuneix a Barcelona amb els seus advocats i li manifesta que la infanta no es vol separar, però ell sí», concloïa José Antonio Avilés.

La nova vida d'Iñaki i Ainhoa

Tot i les crítiques i l'enrenou que ha ocasionat aquesta relació tan inesperada, Iñaki Urdangarin i Ainhoa intenten refer la seva vida. Així, donen normalitat a la situació, i per això ja no s'amaguen. És més, fa uns dies, se'ls veia per Barcelona amb Pablo Urdangarin, celebrant el 50è aniversari del Barcelona d'handbol.

Segons explica 'Vanitatis', de tornada a Vitòria «Iñaki va anar a recollir Ainhoa a la feina cap a les cinc de la tarda. Potser per prudència, la va esperar als voltants de l'oficina, no a la mateixa porta». Per tant, un motiu més que suficient per confirmar que la seva relació va vent a popa.